CristinaCostov

Заглянул(а) на огонёк
 • Число публикаций

  6
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

0 Обычный

1 подписчик

О CristinaCostov

Старые поля

 • Имя
  Criss

Информация

 • Пол
  Женский
 • Город
  Chisinau
 • Страна
  Moldova

Недавние посетители профиля

182 просмотра профиля
 1. Iată și a apărut spotul social pentru noi părinții care și-au pierdut copiii în Rai. Veniți la lansarea antologie ”Părinți de îngeri” care se va desfășura la Hotelul Codru pe data de 11.02.2017, orele 12.00.
 2. Citiți aici!Istorie șocantă. https://simplygirl6.wordpress.com/2016/05/22/prunca-maria/
 3. https://simplygirl6.wordpress.com/2016/03/17/antologia-tristetea-unei-mame-de-inger/ În țara noastră decesul copiilor nu este o raritate, ba chiar din contra o ”normalitate” patologică, statisticile sunt covârșitoare. Mai ales decesul copiilor până la un an și mai ales din cauza medicilor și nu numai, distrugând inimile multor femei și lăsând o amprentă profundă în sorțile lor. Multe femei se reabilitează în timp, însă altele nu pot depăși aceste momente alegând să sufere din cauza blocajelor interne, distrugându-și viețile uneori inconștient din cauza durerii acute. De unde știu eu? Sunt una din ele, o mamă de înger! După cum am promis, vreau să încep selectarea materialului pentru antologia „Tristețea unei mame de înger”. Cine binevoiește să-și transpună istoria și durerea în antologia dată eu aștept să mă contactați. Va fi o carte foarte utilă pentru cele mame ce nu pot depăși durerea pierderii propriului copil. Fiecare istorie va fi redactată și autentificată la notar să fie totul legal și frumos, totuși este informație personală. Se acceptă istoria cu emoții, așa cum o simțiți, dar și cu morală. Cum ați depășit, ce ași învățat, cum trăiți mai departe? Dacă aveți versuri, poze le putem adăuga la fiecare text în parte. Cartea nu va fi desigur pentru un public larg, va fi solicitată doar de cei ce au sau au avut istorii similare. Deci nu o fac pentru vânzări, dar să atenționăm societatea că noi existăm și să nu fie lumea indiferentă la durerea altcuiva. Alegerea rămâne la discreția dvs. Eu nu insist, nu mă bag în suflet. Solicit istoriile doar acelor mame ce sunt gata să se deschidă! De ce am nevoie de această carte? În cariera mea de scriitor prea des abordez temele dramatice, m-am gândit bine și am înțeles, atunci când voi înșira pe foaie istoria, voi pune punct dramei, mă voi debarasa de unele sechele ce mă încurcă să evoluez. Durerea împărtășită se dispersează și devine mai ușor de suportat! De aceea o să vă ofer un video făcut aproximativ un an în urmă, poate banal, poate cu prea mult patos, dar să motiveze mamele, care au ce spune lumii. Share vă rog! Poate găsim mămici, care doresc să fie auzite.
 4. cartea e in romina, dar daca scrieti in rusa, eu traduc, nici o problema!Ma gasiti pe facebook Cristina Costov si discutam!
 5. Antologia ”Tristețea unei mame ”. https://simplygirl6.wordpress.com/2016/03/17/antologia-tristetea-unei-mame-de-inger/ Bună ziua mămici de îngeri. În țara noastră decesul copiilor nu este o raritate, ba chiar din contra o ”normalitate” patologică, statisticile sunt covârșitoare. Mai ales decesul copiilor până la un an și mai ales din cauza medicilor și nu numai, distrugând inimile multor femei și lăsând o amprentă profundă în sorțile lor. Multe femei se reabilitează în timp, însă altele nu pot depăși aceste momente alegând să sufere din cauza blocajelor interne, distrugându-și viețile uneori inconștient din cauza durerii acute. De unde știu eu? Sunt una din ele, o mamă de înger! După cum am promis, vreau să încep selectarea materialului pentru antologia „Tristețea unei mame de înger”. Cine binevoiește să-și transpună istoria și durerea în antologia dată eu aștept să mă contactați. Va fi o carte foarte utilă pentru cele mame ce nu pot depăși durerea pierderii propriului copil. Fiecare istorie va fi redactată și autentificată la notar să fie totul legal și frumos, totuși este informație personală. Se acceptă istoria cu emoții, așa cum o simțiți, dar și cu morală. Cum ați depășit, ce ași învățat, cum trăiți mai departe? Dacă aveți versuri, poze le putem adăuga la fiecare text în parte. Cartea nu va fi desigur pentru un public larg, va fi solicitată doar de cei ce au sau au avut istorii similare. Deci nu o fac pentru vânzări, dar să atenționăm societatea că noi existăm și să nu fie lumea indiferentă la durerea altcuiva. Alegerea rămâne la discreția dvs. Eu nu insist, nu mă bag în suflet. Solicit istoriile doar acelor mame ce sunt gata să se deschidă! De ce am nevoie de această carte? În cariera mea de scriitor prea des abordez temele dramatice, m-am gândit bine și am înțeles, atunci când voi înșira pe foaie istoria, voi pune punct dramei, mă voi debarasa de unele sechele ce mă încurcă să evoluez. Durerea împărtășită se dispersează și devine mai ușor de suportat! De aceea o să vă ofer un video făcut aproximativ un an în urmă, poate banal, poate cu prea mult patos, dar să motiveze mamele, care au ce spune lumii. Share vă rog! Poate găsim mămici, care doresc să fie auzite.
 6. https://simplygirl6.wordpress.com/2016/03/17/antologia-tristetea-unei-mame-de-inger/ Antologia ”Tristețea unei mame ”. 17.03.2016Без рубрики Editare Bună ziua mămici de îngeri. În țara noastră decesul copiilor nu este o raritate, ba chiar din contra o ”normalitate” patologică, statisticile sunt covârșitoare. Mai ales decesul copiilor până la un an și mai ales din cauza medicilor și nu numai, distrugând inimile multor femei și lăsând o amprentă profundă în sorțile lor. Multe femei se reabilitează în timp, însă altele nu pot depăși aceste momente alegând să sufere din cauza blocajelor interne, distrugându-și viețile uneori inconștient din cauza durerii acute. De unde știu eu? Sunt una din ele, o mamă de înger! După cum am promis, vreau să încep selectarea materialului pentru antologia „Tristețea unei mame de înger”. Cine binevoiește să-și transpună istoria și durerea în antologia dată eu aștept să mă contactați. Va fi o carte foarte utilă pentru cele mame ce nu pot depăși durerea pierderii propriului copil. Fiecare istorie va fi redactată și autentificată la notar să fie totul legal și frumos, totuși este informație personală. Se acceptă istoria cu emoții, așa cum o simțiți, dar și cu morală. Cum ați depășit, ce ași învățat, cum trăiți mai departe? Dacă aveți versuri, poze le putem adăuga la fiecare text în parte. Cartea nu va fi desigur pentru un public larg, va fi solicitată doar de cei ce au sau au avut istorii similare. Deci nu o fac pentru vânzări, dar să atenționăm societatea că noi existăm și să nu fie lumea indiferentă la durerea altcuiva. Alegerea rămâne la discreția dvs. Eu nu insist, nu mă bag în suflet. Solicit istoriile doar acelor mame ce sunt gata să se deschidă! De ce am nevoie de această carte? În cariera mea de scriitor prea des abordez temele dramatice, m-am gândit bine și am înțeles, atunci când voi înșira pe foaie istoria, voi pune punct dramei, mă voi debarasa de unele sechele ce mă încurcă să evoluez. Durerea împărtășită se dispersează și devine mai ușor de suportat! De aceea o să vă ofer un video făcut aproximativ un an în urmă, poate banal, poate cu prea mult patos, dar să motiveze mamele, care au ce spune lumii. Share vă rog! Poate găsim mămici, care doresc să fie auzite.