inabraguta

Живу на форуме
 • Număr conținut

  961
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

76 Очень хороший

3 Urmăritori

Despre inabraguta

 • Dată Naștere 11.10.1984

Сâmpurile veche

 • Prenume
  inna

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  chisinau
 • Țară
  moldova

Vizitatori Recenți Profil

526 citiri profil
 1. La multi anișori pentru Katrin,sanatate,zîmbete si fericire!!!!
 2. La multi anișori pentru Gabi !!!Multă sănătate si fericire,numai zimbete si raze de soare!!!!
 3. Vica,la mulți ani! Sa fii mereu asa gingasa si deosebita,sa-ti fie familia sănătoasă si sa ți se împlinească toate visele!!! Numai bucurii de la flacaii tai dulci!
 4. Liuda,azi iti uram la multi ani fericiți înainte!!! Sa fii mereu împlinită,iubita si alintata. Sa ai mereu zîmbetul pe buze,si fericire in suflet! Multe bucurii de la Mathew,si sa-ti fie familia sănătoasă!!!
 5. Natalia,la mulți ani!!! Multa ,multa fericire si vise implinite,sa-ti fie princesa sănătoasă ,si sa ai parte de multa fericire!
 6. Alexandra la mulți ani frumosi si fericiți înainte! Sa fii sănătoasă si iubita alaturi de cei dragi tie!
 7. Nadia,Mark tot e bolnav acum,dar are herpangina+stomatita,si la fel deja a 4-a zi nu mănîncă nimic,doar apa,nici sin nu poate suge,si febra mare,e teribil sa-mi vad copilul in asa stare,sunt distrusa si eu moral(....ii singereaza gingiile,a slabit,plinge..... Voua sanatate multa! Fetele cu alergii,eu am la fel,ma chinui toata vara,folosesc fencarol si flutinex spray,poate va ajuta si pe voi. Noi tot am vrut la off,dar....poate data viitoare Sanatate la toti picii si mamicilor!
 8. Marina la multi ani ! Sanatate Milei!
 9. ALEA,la multi ani fericiți si plini de dragoste si impliniri!!!
 10. La multi ani pentru Eugenia!Sănătate,fericire,multe puteri si fie ca toate visele sa devina realitate!!! Jenea,ce mai face Sofia?
 11. Fetelor,eu va citesc ,insa chiar nu am timp deloc sa va scriu,copiii imi iau tot timpul,si casa pe pamint tot,mereu este mult de facut,si mereu nu reusesc,seara adorm împreună cu Markuţ.Mark e asa mare deja,ca nu-mi vine sa cred ca bebelusul meu e baiat mare,vorbeste aproape tot,cinta,numara,maninca singur.,insa cu oala nu vrea deloc sa se imprieteneasca :-),o respinge tare ferm. Dar eu nici nu am asa mult timp sa umblu toata ziua cu oala dupa el,oricum nu va merge la scoala in pampers Cu transportul,eu tot sunt de parerea ca caruciorul e cel mai potrivit,caci in el copilul se poate odihni,in tricicleta nu prea.Noi cu caruciorul o sa ne folosim inca mult,cred. Mark deja categoric refuza mincarea pentru bebeluși,si ii fac deja mincare obisnuita,dar ma stradui sa fie sănătoasă. Fructe si legume tot nu maninca,practic deloc,insa legumele coapte îi plac mult. Cum va descurcati pe caldura asta fetelor? Mark e grasuţ,si cam greu suporta ,e plin de alergie...
 12. Jessika,sorry,un pic cu întîrziere,dar tot mai bine mai tîrziu decit niciodata La multi ani fericiți alaturi de cei dragi,sa fii mereu împlinită,iubită,apreciată,sa ai doar bucurii de la Iliuşa,si sa-ti împlinești mereu visele! La multi ani!
 13. Da,desigur
 14. Generala+coagulograma,cardiog.,doi donatori,m-au internat cu o zi inainte