inabraguta

Живу на форуме
 • Число публикаций

  961
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

60 Очень хороший

3 подписчика

О inabraguta

Старые поля

 • Имя
  inna

Информация

 • Пол
  Женский
 • Город
  chisinau
 • Страна
  moldova

Недавние посетители профиля

430 просмотров профиля
 1. Marina la multi ani ! Sanatate Milei!
 2. ALEA,la multi ani fericiți si plini de dragoste si impliniri!!!
 3. La multi ani pentru Eugenia!Sănătate,fericire,multe puteri si fie ca toate visele sa devina realitate!!! Jenea,ce mai face Sofia?
 4. Fetelor,eu va citesc ,insa chiar nu am timp deloc sa va scriu,copiii imi iau tot timpul,si casa pe pamint tot,mereu este mult de facut,si mereu nu reusesc,seara adorm împreună cu Markuţ.Mark e asa mare deja,ca nu-mi vine sa cred ca bebelusul meu e baiat mare,vorbeste aproape tot,cinta,numara,maninca singur.,insa cu oala nu vrea deloc sa se imprieteneasca :-),o respinge tare ferm. Dar eu nici nu am asa mult timp sa umblu toata ziua cu oala dupa el,oricum nu va merge la scoala in pampers Cu transportul,eu tot sunt de parerea ca caruciorul e cel mai potrivit,caci in el copilul se poate odihni,in tricicleta nu prea.Noi cu caruciorul o sa ne folosim inca mult,cred. Mark deja categoric refuza mincarea pentru bebeluși,si ii fac deja mincare obisnuita,dar ma stradui sa fie sănătoasă. Fructe si legume tot nu maninca,practic deloc,insa legumele coapte îi plac mult. Cum va descurcati pe caldura asta fetelor? Mark e grasuţ,si cam greu suporta ,e plin de alergie...
 5. Jessika,sorry,un pic cu întîrziere,dar tot mai bine mai tîrziu decit niciodata La multi ani fericiți alaturi de cei dragi,sa fii mereu împlinită,iubită,apreciată,sa ai doar bucurii de la Iliuşa,si sa-ti împlinești mereu visele! La multi ani!
 6. Da,desigur
 7. Generala+coagulograma,cardiog.,doi donatori,m-au internat cu o zi inainte
 8. Eu am avut cezariana planificată,am fost cu o săptămână înainte si m-au programat ,m-au intrebat pe ce data as dori,analizele trebuie sa fie recente,se fac cezariene si in blocul nou si in cel vechi.Mi-au facut cezariana la 39 saptamani,dar,totuși parca prea degraba,pentru bebe.M-a operat Cazacu Mariana,am ramas multumita,fara complicatii(practic),eu nu m-am inteles cu nimeni,cine era de garda acela m-a si operat.
 9. La multi ani Iulia!! Sănătate,multa dragoste,fericire si împliniri,numai clipe minunate alaturi de cei dragi,si multe bucurii de la flăcăii tai dulci!!! La multi ani frumosi si fericiți înainte!
 10. Eu va citesc mereu,ma bucur impreuna cu voi de succesele picilor nostri din tema,si transmit sanatate tuturor celor bolnavi! Markuţ creste si ne face viata frumoasa si vesela. Acum ies coltii,capricii,febra,muci... Cu pampersul inca ținem prietenie strinsa :-),si cu sinul la fel,cred ca pina la 2 ani,incearca sa manice singur,cintam,numaram,multe cuvinte spune destul de clar.Vaccinele inca nu le-am pustu,dar,stiu ca trebuie,sper vara asta sa le punem.O zi frumoasă si racoroasa va dorim!
 11. Nadia,la multi ani frumosi si fericiți înainte! Princesele sa-ti fie sănătoase si fericite,tu sa ai parte numai de bucurii,dragoste si respect!!!Sa ai parte de zile pline de zîmbete si soare! LA MULȚI ANI!
 12. La multi ani Liuba!!!Numai clipe pline de fericire si dragoste alaturi de cei dragi! Numai succese si împliniri,sa-ti fie princesele sănătoase si sa ai doar bucurii de la ele!!!
 13. La multi ani Maşa!!!Scuze un pic de intirziere,din suflet iti doresc numai fericire,sa fii mereu iubita,apreciata si.respectată,sa ai succese in orice ai face si sa-ti fie familia sănătoasă,LA MULTI ANI FRUMOȘI !!!!! Pupici lui Markuţ!