inabraguta

Живу на форуме
 • Число публикаций

  958
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

37 Очень хороший

3 подписчика

О inabraguta

 • День рождения 11.10.1984

Старые поля

 • Имя
  inna

Информация

 • Пол
  Женский
 • Город
  chisinau
 • Страна
  moldova

Недавние посетители профиля

334 просмотра профиля
 1. Buna dimineața tuturor! Astazi îi urăm la multi ani Tatianei(Linelush),sa fii mereu împlinită,fericita,sa fii sănătoasă si familia sa-ti fie sănătoasă,Adelina si Alin sa-ti aduca doar bucurii!O zi cu mult soare si clipe minunate alaturi de cei dragi!!! LA MULȚI ANI!
 2. Iulia,felicitari cu progresul lui Maksim! Mark tot iubeste tare cutiile si portofelul :-) Tare ii place sa se joace cu literele si cifrele magnetice de pe frigider,unele le cunoaste deja,si unele culori le numește,pe linga toate virozele aduse de copiii mai mari,este si un mare plus,acesti mici tare repede învață de la cei mari.
 3. Noi tot vrem la off,dar inca primim AB,poate săptămâna viitoare,acum inca ne simțim rău,febra nu mai au copiii,darsi se simt rău.
 4. Masa,cum se descurca Markuţ la grădiniță,îi place?
 5. Irina,un pic cu intirziere,dar tot mai bine mai tîrziu decit niciodata :-) La mulți,mulți ani,sa fii mereu fericită,iubita,alintata si respectată!!! Sa fii sănătoasă,familia sa-ti fie sănătoasă mereu si numai bucurii de la Nicole!!!!
 6. In asa caz nici nu trebuie sa manince,important reghidron sa-i dai cit mai des,si alapteaza. Cind o sa-si revina o sa revina si pofta de mîncare. Incearca tu sa mănînci mai bine,cu laptele sa primeasca minimul necesar. Sănătate multa!
 7. E asa slabit,ca singurel ii frica sa mearga
 8. Azi Mark are febra si mai mare,e răgușit,tuşeşte,plînge....dar mai astept,inca nui dau AB,ca tare vreau sa trecem fara ,ii dau apa multa,cu miere si lămâie,ii fac inhalari,aerisesc des,ii scad febra,poate ne va ajuta Domnul si vom scapa fara AB. Eu retraiesc de stafilococul nostru...oare nu s-a activat iarasi???Caci e tare periculos,ma tem sa nu scap ceva din vedere....
 9. Inga,voi ca intotdeauna,sînteți bravo!
 10. Multumesc mult fetelor pentru sustinere si asa cuvinte calde!
 11. Multumesc Irina,am iesit pentru putin timp,cit am aerisit in casa ,dar suntem prea slabiti inca.Las'ca recuperam noi cind trece boala!
 12. Salutare mamici si pici!E asa liniste la noi in tema !Cred ca toti sunt afara,la plimbare,caci e asa de bine ! Cred ca numai eu cu copiii stam in casa,in pat...Inca nu a fost niciodata asa la noi,sa fim toti bolnavi,si eu si copiii stam cu febra 39-40,e un virus foarte agresiv,care a dat complicatii la toti cu infectie bacteriana( Ei ,dar noi suntem tari,o sa iesim noi si din asta! :-) De Markut mii cel mai jale,posibil iar sa primeasca AB ,caci tuseste iar.... Noi va dorim la toti sa va bucurati de soare,si sa fiti sănătoși!
 13. Multumesc Marina,si pentru sora multa sănătate ii doresc!Sper ca sa gasiti rezolvare! La Corolenco stiu ca sunt buni specialisti,nu ati încercat acolo?