Alina777

Заглянул(а) на огонёк
 • Число публикаций

  7
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

0 Обычный

Старые поля

 • Имя
  alina

Информация

 • Пол
  Женский
 • Город
  Chisinau
 • Страна
  Moldova

Недавние посетители профиля

44 просмотра профиля
 1. Eu am fost la Rusu Romica nefrolog la policlinica nr.1 de pe 31 august. Am ramas multumita de consultatie. O data pe luna lucreaza si in zilele de sambata.
 2. Elody, именно по Каля Орхеюлуй скидка -10 %. Лекарства со склада.
 3. Eu din cite am inteles pe polita medicala e numai procedura FIV. Dar analizele si restul achitam noi.
 4. Eu v-as recomanda sa va adresati la Medpark la Diana Al-Faraj. Consultatia si uzi este gratis. Este nevoie doar de programare prealabila. La virsta dv. chiar sa fie totul in regula sansele de a ramane insarcinata natural sunt mici. Cind rezerva ovariana este mica chiar si in cazul FIV sansele sint de aproximativ 20 %. Organizmul nu raspunde la medicamentele pentru stimulare. Daca va decideti la FIV la Medpark in pret intra toate medicamentele pentru stimulare, analizele,consulatiile medicilor etc.
 5. As vrea sa dau un sfat fetelor care vor sasi faca laparascopie. Consultati citiva medici si ginditi-va foarte bine inainte de a face pasul dat. Laparascopia scade foarte mult din rezerva ovariana.
 6. Am facut laparascopie la Tusco la spitalul nr.1.Mi sa depistat endometrioza si chist endometrial. Am urmat apoi tratament cu vizana 3 luni. Cine are nevoie de acest preparat puteti sa ma telefonati, fiindca miau ramas 3 cutii valabile pina in 2018.Mi le-au trimis de la Mosckova, fiindca la noi nu se gaseste. Miau cumparat 6 cutii, dar am avut nevoie doar de 3. Nr. de contact 060487272.
 7. Am facut laparascopie la Tusco la spitalul nr.1. Mi sa depistat endometrioza. Dupa operatie am facut tratament cu preparat VIZANNA, la noi nu se gaseste. Miau ramas 4 cutii. Le vind. Nr. meu 060487272.