Alina777

Заглянул(а) на огонёк
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Обычный

Сâmpurile veche

 • Prenume
  alina

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Chisinau
 • Țară
  Moldova

Vizitatori Recenți Profil

173 citiri profil
 1. Высокий ТТГ

  Buna ziua! Va rog mult parerea Dv. referitor la rezultatele analizelor mele. TSH 3,18, Anti TPO 40, FT4 14,4, FT3 4,5. Sunt la a 25 sapt sarcina. In trimesttrul 1 TSH era 2,13. Am putin discomfort in regiunea glandei tiroide parca intepaturi usoare. Probabil o sa fie nevoie de USG glandei tiroide? Iau complex de vitamine Elevit in componenta carora se afla iod 220 micrograme.
 2. Стимуляция овуляции

  Fetelor, preturile la FIV aproximativ sunt aceleasi in Moldova la clinicile care se ocupa de asta. Un plus mare ca la Medpark intra toate medicamentele pentru stimulare, toate UZI - urile, consultatiile, analizele etc. in paket. Nu trebuie sa le cautati prin Romania, Ukraina sau aici sa platiti pret dublu pentru ele. Mai ales ca multe dintre medicamente se pastreaza la rece, cumparandu-le de la persoane fizice nu ai nici o garantie cum au fost pastrate. Dupa confirmarea sarcinii la Medpark inca medicul te monitorizeaza cateva saptamani vreo 10 cam, te duci la uzi la ei , fara a plati nimic in plus. Asta-i un sfat, dar nu-i reclama.
 3. In privinta dn.Pastrama pot sa spun ca in anul 2012, cand inca primea la ciocana la magnific, am ramas insarcinata in mod natural dupa 8 ani de asteptare anume dupa renumitele lui injectii in copcic care costau atunci 100 de lei injectia. Mia facut atunci vreo 15 aproximativ nu mai tin minte. Asta in toamna 2011, iarna 2012 am ramas insarcinata. Eu ma gindesc ca acele injectii m-au ajutat. Mam dus la primul uzi termenul era trei saptamani. Totul era bine. Luand in consideratie varsta mea 33 ani putea sa-mi scrie ceva de sustinere a sarcinii diufaston, utrogestan etc. dar nu mia prescris nimic. La 5 saptamani - avort spontan. In concluzie vreau sa spun ca la el totul este ca pe conveier, nu este atirnarea cuvenita si minutioasa fata de fiecare pacient. Dupa acel avort spontan am mai fost la el la vreo 20 injectii in copcic, cica asa trebuia, injectiile lui fiind universale si pentru a prinde sarcina si dupa avort tot faceau bine. Faceti concluzii.......
 4. Fiv La Medpark

  Mersi. Tot dna Diana v-a spus sa le faceti?
 5. Fiv La Medpark

  Fetelor ati dat careva dintre voi asa analize: 1. profil sindom antifosfolipidic si 2.profil trombofilie screening? Daca da, atunci unde?
 6. Нефролог

  Eu am fost la Rusu Romica nefrolog la policlinica nr.1 de pe 31 august. Am ramas multumita de consultatie. O data pe luna lucreaza si in zilele de sambata.
 7. Elody, именно по Каля Орхеюлуй скидка -10 %. Лекарства со склада.
 8. ЭКО по полису

  Eu din cite am inteles pe polita medicala e numai procedura FIV. Dar analizele si restul achitam noi.
 9. Eu v-as recomanda sa va adresati la Medpark la Diana Al-Faraj. Consultatia si uzi este gratis. Este nevoie doar de programare prealabila. La virsta dv. chiar sa fie totul in regula sansele de a ramane insarcinata natural sunt mici. Cind rezerva ovariana este mica chiar si in cazul FIV sansele sint de aproximativ 20 %. Organizmul nu raspunde la medicamentele pentru stimulare. Daca va decideti la FIV la Medpark in pret intra toate medicamentele pentru stimulare, analizele,consulatiile medicilor etc.
 10. As vrea sa dau un sfat fetelor care vor sasi faca laparascopie. Consultati citiva medici si ginditi-va foarte bine inainte de a face pasul dat. Laparascopia scade foarte mult din rezerva ovariana.
 11. Am facut laparascopie la Tusco la spitalul nr.1.Mi sa depistat endometrioza si chist endometrial. Am urmat apoi tratament cu vizana 3 luni. Cine are nevoie de acest preparat puteti sa ma telefonati, fiindca miau ramas 3 cutii valabile pina in 2018.Mi le-au trimis de la Mosckova, fiindca la noi nu se gaseste. Miau cumparat 6 cutii, dar am avut nevoie doar de 3. Nr. de contact 060487272.
 12. Polip Endometrial

  Am facut laparascopie la Tusco la spitalul nr.1. Mi sa depistat endometrioza. Dupa operatie am facut tratament cu preparat VIZANNA, la noi nu se gaseste. Miau ramas 4 cutii. Le vind. Nr. meu 060487272.