Loredanna

Заглянул(а) на огонёк
 • Număr conținut

  28
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Обычный

Despre Loredanna

Сâmpurile veche

 • Prenume
  Loredanna

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Chisinau

Vizitatori Recenți Profil

71 citiri profil
 1. Pot sa va adresez in privat citeva intrebari?
 2. Dar de ce analize ati avut nevoie? Ati fost internata in aceeasi zi cind a fost cezariana? Vi s-au cerut si donatori?
 3. Fetelor, care ati nascut prin cezariana planificata la nr. 1 care e procedura? E nevoie de internare prealabila, ceva investigatii? Si in ce bloc se fac operatiile de cezariana?
 4. Девочки-милые, напишите в личку пожалуйста кто как благодарил Ляшева за ЕР и КС? Буду вам очень благодарна!
 5. Добрый день, может кто знает Ляшев работает или он в отпуске, и вообще уходит он в отпуск этим летом?
 6. Pot sa va intreb la ce medic ati nascut? Ati avut cezariana planificata? Si daca ds la cite saptamini?
 7. Buna seara, am auzit ca CMC se inchide la reparatie, cine stie pt ce perioada se inchide? Poate cunoaste cineva ceva detalii?
 8. Добрый вечер, могу вас спросить почему вы планируете кесарево?
 9. Девчонки, кто рожал у Самойленко после первого КС соглашаться на второе КС? Пепвый раз он меня рперировал, и вос случилось чудо и я снова беременна, вот тооько рисковать совсем не хочется и хочется и во второй раз родить путем КС. Как думаете.2 те кто рожали у него, он согласится?
 10. inca nu am dat copilu, la gradinita, vad ca inca nu este pregatit, de asta mai zabovesc putin :)
 11. Neka, cind ati fost sa puneti in rind la gradinita copilul? Si ce v-au spus, care sunt sansele sa ajunga in grupa cresa?
 12. Salut, fetelor, spuneti-mi va rog, cele ce au dat copii in grupa cresa, cum ati obtinut locul in aceasta grupa, e real sa te intelegi cu directoarea sau refuza din start si despre ce multumiri e vorba si in ce suma? Si citi copii sunt in grupa? In cazul in care nu vreti sa raspundeti public, imi puteti scrie in privat. Va multumesc anticipat.
 13. Salut fetelor! Cine stie cum primeste Magdei Corina de la Emilian Cotaga si daca aveti nr ei de telefon?
 14. Salut fetelor, imi poate spune cineva cum primeste Manic Victor de la Emikian Cotaga? E rind viu sau cu inscriere? Si daca aveti nr sau de telefon. si cine stie, Vasile Cabac de la spitalulnr. 3 primeste si copii acum sau doar adulti?