fania

Живу на форуме
 • Număr conținut

  956
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1.096 Очень хороший

2 Urmăritori

Informație

 • Sex
  Женский
 • Țară
  Германия

Vizitatori Recenți Profil

1.237 citiri profil
 1. Веснушки 2018 - 2

  Nu ma supar, parca toate suntem in aceasi "oala". Eu prima fata am nascuto la 40+4, baiatul 39+6, si ma gindeam ca a 3 nastere va veni mai repede( insa pina dimineata tot mai este timp). De data asta eu tot nustiu cind a avut loc ovulatia. Astazi fac 38 saptamini(dupa uzi). Cel mai important sa decurga cum trebuie; ii grea profesia de mama
 2. Веснушки 2018 - 2

  Nu ai sa incurci contractiile)) eu numai in sarcina data am; insa dc te plimbi atunci ele trec. Dc cunosti exact data conceptiei atunci ii mai usor sa socoti cind vei naste( la mine asa si a fost cu 2 copii, nici o zi mai putin). Eu prima noapte cind am avut contractii chiar mam bucurat ca voi naste ; acum chiar nui mii vesel deloc, plus tocmai ma "arde " spatele( exact cum scrie in carne ca ar decurge o nastere)
 3. Веснушки 2018 - 2

  "Inca" nu, asta noapte iarasi am avut contractii, foarte neplacut, mam trezit si am lucrat prin casa si au trecut; cel mai straniu ca nu am patit asa in alte sarcini. Eu mai tare retraiesc pt cei mici, sotul nu doreste sa ma lase in travaliu la volan.
 4. Швейный уголок - 2

  Inseamna ca si la voi is astea preturi, iese 20+- pt metru( dupa asa pret ma orientez si eu). Eu am uitat, in 65 € a intrat si 1.5 m jersey ( doresc sa tai 2 pelinci ). Nustiu dece in ottobre in ultimele proiecte au pus cu vrio 10/15 cm mai mult decit era nevoie.
 5. Швейный уголок - 2

  @Diras, ce frumos, ai miini de aur. Modelul albastru ii pt cine? Eu data trecuta nu am gasit material frumos si caldut pt baiat((numai pt fitzka. Cit ai platit pt metru la ultimele 2 perechi de pantaloni?(eu ca sa fac 2 rochii si perechea de pantaloni - mio iesit 65€, insa resturi mici au ramas , deja pt fetita din burta)
 6. Швейный уголок - 2

  Pai e din revista)))in revista ii mult mai frumos facuta( ochii la ursuletz sunt facuti mai bine, eu trebuia sai cos cu mina), iata originalul
 7. Невропатолог

  Apropo de magnesiu, tot am primit tratament( cind eram studenta) si tot mio ajutat, nu tin minte la care medic am fost( trebuie so intreb pe mama), la spitalul mai jos de magazinul союз, riscanovka. Si somnul tot a revenit. La mine baiatul tot rau doarme, insa el doarme cu sotul , pe el nul deranjeaza. Eu nu alung copii dc vin la mine in pat. Am discutat cu sotul dc sa le interzicem si credem ca ei au nevoie de dragostea si siguranta noastra. Asta ma ajuta sa ma resemnez si ma calmeaza. Copii fac mult mai multe potlogarii prin casa si eu nui ocarasc si nu ma enerveaza, pot ridica glasul dc se incep a bate intre ei. Eu tot am avut nu demult probleme de sanatate din cauza stresului , am crezut cami ies din minti de durere in ureche , insa cu timpul mam invatat sa ma controlez si chiar dc nu dorm noaptea, privesc in pat cite o serie( nicioadata nu miau placut serialele, insa asa mam deprins ca zic unde erau pina acum)
 8. Посиделки посреди ремонта - 19

  Купите, но не маленькую( у мойх знакомых такая и не всё влезает, тоже кухня маленкая , теперь жалеет)
 9. Швейный уголок - 2

  Ps fetelor, daca aveti nevoie de scheme vi le scanez cu placere, eu am numai 2 numere de ottobre pt copii, ultima revista care am procurato chiar foarte reusite modele.
 10. Швейный уголок - 2

  Multumesc fetelor de likeuri si cuvinte de lauda)) unica cemi pare rau ca nu pot coase pt mine sau sotz. Am facut si o pereche de pantaloni pt fata si cred ca aici pt un timp ma retrag( copii deja au haine destule pt sezonul dat). Eu astept si proiectele voastre
 11. Посиделки посреди ремонта - 19

  Я пользуюсь посудомойкой, мою и кастрюли тоже там, включаю каждый день, очень много времени экономит; я сравниваю себя с своей мамы, у нее горы посуд после каждой трапезы, и после как поел надо помыть всё ( а охота быстрее свалить из кухни).
 12. Веснушки 2018 - 2

  Inseamna ca nici tu nu ai "mult " de asteptat, eu tot doresc sa dorm toata ziua insa copii numi dau. Poate ai obosit din cauza mutarii. Eu ma culc la 20-21, si ma trezesc la vrio 2-3, apoi adorm pe la vrio 5 si pina la 7 dorm. Cind am fost la munte dormeam fara intrerupere de la 22 pina la 8.
 13. Швейный уголок - 2

 14. Веснушки 2018 - 2

  @NadeaS, am o clinica 10min cu masina(10km), insa eu nu o prefer. Cel mai important ca ieri am vazut ca rezervoarul la masina mii plin.
 15. Веснушки 2018 - 2

  Cred si eu ca se va naste in februarie; nu mai am conctractii; medicul data trecuta mio zis ca cel probabil ne vom vedea ultima data- miine. Si eu am mai citit prin internet si ii normal sa nasti al 3 copil la 37/38 saptamina. Nu stiu ce so intimplat asta noapte...si cel mai complicat ca nici nustii cind ii ceasul "x"