Ingrid

Легенда форума
 • Număr conținut

  4.257
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Ingrid a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 21

Ingrid a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1.094 Очень хороший

2 Urmăritori

Despre Ingrid

Сâmpurile veche

 • Prenume
  Ingrid

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Kisinau

Vizitatori Recenți Profil

1.500 citiri profil
 1. А мне на ум пришло и то , и то...)))))
 2. А есть вот то что постирал и повесил,не гладить,как они там все говорят. А то у меня как то не получается,надо гладить все таки.)))
 3. Вроде 2раза в год можно менять,с каких пор стало на каждые 3месяца?
 4. Кристина,желание уже исполнилось? )
 5. Acesta la nr 1 era azi 24 lei si copeici la reducere=25 sa zicem)). Mai era si verde.)
 6. Va multumesc mult. Tot ma gindeam ca trebuie de dus la Consulat,dar inca nu dispun de timp.Inca o data multumesc.)
 7. Dupa cit timp de la depunere a primit asa scrisoare?Eu tot vreau sa ma ocup de o ruda care a iesit in Monitor prin 2000 dar ei nu au stiut,eu i-am vazut de citeva ori in Monitor si credeam ca au si pasapoarte,ei insa nici nu-s la curent.Tin minte doar ca au depus actele si persoana care se ocupa a murit in accident,iar ei nu s-au mai interesat. Acum caut si nu mai gasesc Monitorul cela .((
 8. )))))как я разглядывала в нр 1 эту банку ,муж наверно думал что я сошла с ума уже.))))
 9. cred ca ati pipait orice casa in Eu ))))))) aga.
 10. BCA la noi se aduce din Bulgaria ,Ukraina si Romania. P.S. Poate recent mai importa de undeva,citiva in urma era din aceste 3 tari.
 11. eu stiu ce scriu si despre Spania ,si despre Italia. Avem cunoscuti proprietari de firme de constructie acolo,nu muncitori care poate nu stiu ce si cum,ap iata ei si ne-au vorbit despre acest material cind au vazut o publicitate pe masa noastra despre BCA,mirati ca a ajuns acest material si la noi din Eu.) Poate pur si simplu DVS nu ati intilnit asa ceva,dar nu inseamna ca nu construiesc acolo.)
 12. Cineva a scris ca nu se construieste din BCA in Europa...De unde ati scos-o? Anume ca acolo se fac din BCA ,de acolo au si adus "prostia"asta in md(mai ales in Spania se fac casele din el). Absolut de acord ca se teme de umeditate si izolare fonica zero,desi in publicitate scriu invers ca e un bun izolator fonic.))) si da,sunt de acord,nimeni inca nu stie cit va tine o casa din BCA in md,pentru ca nimeni cind l-a adus nu a luat in consideratie conditiile climaterice in EU si la noi.((( Principalul sa se construiasca mai usor si mai putin costisitor.(
 13. adica s-ar simti comod cu fundul in 2 luntrii...asta nu va da de gindit?!
 14. Multumesc,banuiam eu ca ceva nu e in regula cu ele.)
 15. Vica, cum sunt buretii de melamina,cum se comporta?Sor-mea a comandat si ei ii plac,mi-a dat mie citeva,pai ele se rup in citeva bucati cind incep sa rod ceva si asta mie nu imi place. Mai am vreo 4 de la sano si de astea care se rup in rezerva,dar as vrea sa nu se fringa asa ,la sano ele se autoabsorb,dar nici de cum nu se rup.