Moretta

Легенда форума
 • Число публикаций

  5 318
 • Регистрация

 • Последнее посещение

 • Дней в топе

  2

Moretta последний раз побеждал 6 Сентября

Moretta - автор самых популярных публикаций!

Репутация

270 Очень хороший

4 подписчика

О Moretta

Информация

 • Пол
  Женский

Недавние посетители профиля

11 450 просмотров профиля
 1. С новым домиком ))) Fania, тут хорошо объясняют куда швы утюжить ( мне вообще нра как эта дама объясняет)
 2. Intr-un satuc era un teritoriu (ingradit) cu cerbi si caprioare, toti se opreau sa-i hraneasca....si noi ne-am oprit)
 3. Salut fetele-cochetele) Azi am avut o zi calduroasa, plina de soare si peisage frumoase). Am hotarit sa ne ridicam in munti la o plimbare. Iata acum va pot spune ca am vazut toamna in IT.) Noi locuim sub munti, si asa frumusete nu prea vedem. E cum am scris vreo citeva zile in urma....totul verde, peste o noapte cu bruma, toate frunzele is la pamint.
 4. Salut fetelor Noi am intrat in ritmul scolar in tot sensul cuvintului....lectii multe nu le dau , dar fiecare profa cu taracani proprii in cap. Profa de stiinte umane ne-a scris ca nu reuseste sa interogheze toti copiii (21 la numar) la capitolul cutare si cutare, si a rugat sa facem video acasa cum copilu povesteste tema si sa-i tremitem pe mail....mama mia, eu inca asa repetiti ca de la fecior-miu pu a inregistra un video - nu am vazut))) ba fonul din urma lui nu e cum trebuie, ba motanul ii incurca, ba "pricisonu" nu-i cum trebu)))) Toamna....ce pot spune, de cind am plecat din Md, toamna frumoasa nu prea am vazut aici.....deseori se intimpla - cald frumos, totul inca e verde, intr-o noapte a dat o bruma buna si au cazut frunzele...si-i vsio cu toamna))
 5. Ссылка не открывается.
 6. А псевдо какой)- Творческий....
 7. Честно и лично моё мнение - ну не для танцев он фактура, "подача" танца...вроде всё ок, но не то может как стилист он хорош, не знаю и то что " начинает всех женщин делать кошками, с раскосыми глазами...." = "под копирку" , имхо
 8. "Бабушкин сундук" забираю) буду в нём картоху зимой хранить.
 9. ши фэрэ стразы ))))
 10. Оф неееет!!!!! Как в таком можно жить?)))) Я люблю минимализм и что бы все белое, никаких закорючек и золота)
 11. Оля, они впускают и в ту часть замка где спальня,кухня, персональные комнаты? Не, я бы не делала такие экскурсии ...но и в замке жить тоже не смогла...огромное все...и готический стиль мне не очень.
 12. Salut Noi savuram de ultimele zile cu soare. Am iesit cu familiile la parc, atitea flori de parca nici nu a trecut vara.
 13. Mama-sa pu un colt de **** nu vine s-o ajute pe UNICA fiica, sa stea cu nepoatele ca fiica-sa sa-si aranjeze viata si viitorul.....fiica-sa, la rindul ei, e gata sa lase copiii in tara si sa plece singura in alta....одним словом сказка....fiecare isi trage oghialu pe partea sa au italienii asa o vorba - me ne frego un cazzo....e chiar despre neamurile d-stra)
 14. Cu atit mai mult, daca este mama ei la It. la ce lasa fetele in Md? deacum e un plus, are cine sa le ajute la inceput. Ca cea mare are de terminat scoala - e pur si simplu o scuza...peurma va fi alta - ca cea mica a intrat la gradi la Md, iar cea mare la Colegiu sau Univ.. Ea si copii ei, nu sint unicii care pe parcursul anilor de scola s-au mutat in alta tara, unii chiar in cursul anului scolar....nimic strasnic nu e in asta...da, e greu pu copil, e greu si pu parinti sa te descurci cu lectiile si cu intreg sistem, caci difera de al nostru. Mai repet o data - dorinta sa fie ( in cazul verisoarei d-stra sa-si ia fetele cu ea), restul se rezolva incet-incet pe loc, in tara unde ai plecat...
 15. Оля, теперь тебя смело можно назвать - глазастая)))))