doydas

Заглянул(а) на огонёк
 • Număr conținut

  30
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Обычный

2 Urmăritori

Сâmpurile veche

 • Prenume
  Natalia

Informație

 • Oraș
  Chisinau
 1. Привет всем. Девочки посоветуйте каго-нибудь для покраски лестничной площадке. Соседи не хотят делать капитальный ремонт, вот и хочу сама сделала (побелить стены и покрасить панель). Для этого не обязательно чтобы был супер мастер. Заранее спасибо!!!
 2. Dragi goapodine, Cu ce solutii curatati mobila de bucatarie? Mobila mea este din mdf cu acoperire de plastic.
 3. Concediul De Maternitate

  Buna ziua. Am avut un salariu mediu lunar de 10 000 lei la locul meu de lucru de baza si 3500 lei prin cumul in ultimele 12 luni. Media ar fi 13500 lei. Am depus actele la CTAS in august, pentru achitarea concediului medical, acuma mia venit pe card circa 50 630 lei. Cum as putea afla daca au fost luate in calcul ambele salarii? Sau e reala suma. Am solicitat la depunerea documentelor sa mi arate calcule, dar nu mi lau oferit. Conform legislatiei se achita 100% din media lunara, dar la mine difera un pic.
 4. Buna. Cu strazile sa mai clarificat situatia. Dar cineva stie ceva despre profesorii care iau clasa 1 in acest an?
 5. Revenire.возвращение.

  Buna ziua dna Ludmila, am o fetita de 5 ani si avem nevoie de connsultatie stomatologica. Va rog daca e posibil sa mi scrieti in privat datele Dvs de contact. Va multumesc.
 6. Уроки вождения

  Buna! Caut urgent un instructor auto, cu masina proprie. Daca cineva a facut lectii practice si poate sa mi recomade as fi foarte recunoscatoare! Vreau sa fac un curs intensiv. Multumesc mult!
 7. Помогите выбрать оператора.

  Buna ziua Studio7, mam uitat la pozele de pe pagina Dvs web, sunt foarte frumoase si video la fel! Dar vreau sa aflu daca filmati si fotografiati evenimente mai mici, am nevoie pentru cumatrie de serviile date. Multumesc!
 8. Pufusor Pe Corpul Copilului

  Buna, va multumesc pentru raspuns. Fetita are 2 ani si aproape 3 luni. Dar unde pot face consultatie genetica? si in ce consta ia? multumesc!
 9. Pufusor Pe Corpul Copilului

  Buna, va multumesc pentru raspuns si intrebari. Deci fata mea are 96 cm inaltine si 14kg greutatea. Referitor la zonele acoperite cu pufusor, ea mai are si putin pe frunte si pe obraji mai aproape de urechius i jos, dar pe fata pe parcurs se mai rareste. In rest are pe picioare si miine, pe picioare e mai mare, dar asta presupun ca e transmis de la mine. Astept raspuns, si o zi buna! Inca ceva, nu am raspuns la toate intrebarile, traspiratie abundenta si nu miros nu are si pielea este curata, nici ca beby nu am avut probleme cu pielea. mersy!
 10. Pufusor Pe Corpul Copilului

  Buna tuturor! Nustiu daca cineva sa mai confruntat cu asa ceva, dar am o problema. Fetita mea are pufusor pe corp, in special este abundent pe spate, ceea ce ma ingrizoreaza mai mult, il are de la nastere, si nu ia cazut, e destul de des si foarte vizibil . Am citit pe net despre asta si se zice ca ar trebui sa cada, dar e fetita si ma ingrijorez. Ma gindesc poate trebuie sa fac analize la hormoni, nustiu, poate ati putea sa mi recomandati ce trebuie sa fac? si unde sa merg. Va multumesc mult! PS: poate cineva a avut asa problema, si ar putea sa se impartase.
 11. Analizele La Hormoni Pentru Copii

  Buna! Am si eu o itrebare, dar nustiu sigur cui sa ma adresezi. Fetita mea are 2 ani si are parisor pe spate, care era de la nastere si nu dispare. Am tot citit despre asta si se zice ca ar trebui sa cada, poate eu trebuie sai controlez hormonii? sau unde pot sa ma adresez Va multumesc mult!
 12. Salut, eu nu am cumparat niciodata online, dar cunosc bine magazinele de gen C&A, dar ei nu percep procent mare pentru livrare, si cam cit timp livreaza? Si achitati cu cadr visa? mersy mult pentru raspuns.
 13. Вес малыша с 1.6 до 2 лет.

  fetita mea are 1 an si 8 luni, si are 12 kg, important e sa fie sanatoasa, fiecare copil se dezvolta indovidual Ce dragalasa este!!!! Nu cre ca ca trebuie sa va faceti probleme, fata mea la un an si jumatate avea 10 kg, si nici cum nu se adaugau Kg, acuma are 1 an si aproape 9 luni si a adaugat 2 kg. multi imi spun ca e maruntica, cu toate ca parintii is mascati si inalti. Medicul zice ca e sanatoasa, ce va avea de adaugat, o sa adauge!
 14. детский эндокринолог

  Salutare tuturor, eu am nevoie de o consultatie la Endocrinolog, si parerea altor mame, Fetita mea cind sa nasctut avea pufusor pe corp, pe la urechise, frunte, si spate medicul mia spus ca cu timpul o sa se curate, Acuma are aproape 2 ani, si ma ingrijoreaza faptul ca fruntea si spatele nu sa curatat, pe frunte inca nui asa pronuntat dar pe spate se evidentiaza. Va rog daca cineva sa confruntat cu asa ceva , sa mi scrieti ce ati facut?