iulicica85

Уже не могу без форума
 • Număr conținut

  1.052
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

9 Обычный

Despre iulicica85

 • Dată Naștere 18.03.1985

Сâmpurile veche

 • Prenume
  iulia

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Chisinau

Vizitatori Recenți Profil

572 citiri profil
 1. Salut. Comanda am facut-o la cineva din Austria dar nu gasesc pe nimeni sa mi-o aduca in MD :) Tu stii pe cineva care se ocupa?
 2. Sifilis asta e analiza Wasserman. Sigur ati dat-o atunci cand v-ati pus la evidenta. Cine stie, TORCH se da? Cand?
 3. Oho, m-ai încurajat :D. Deam răbdăm...
 4. Îmi amintesc ce greu mi-a fost în prima sarcina sa fac față: lapte era foarte mult și trebuia să scurgi continuu (așa a durat vreo 2 săpt). Mulți laudă și Avent manuala, arată la fel că asta de la Chicco. Fetelor, am 13 săpt de sarcina și astăzi am simțit prima dată cum mișcă. Nu puteam sa greșesc pt că cu primul copil, la 15 săpt am simțit și știu cum e. Sunt așa fericită!!! Grețurile nu mai trec, gustul amar-acru la fel persista... Oare cat o sa mai dureze? Medicul îmi dăduse Pepsane, apoi Maalox... Nu a ajutat!!! :(. Vreau sa pot normal sa mă bucur de sărcina deja. Vă pup!
 5. Salut. Ma bucur mult sa aud ca sunteti toate bine. Am fost si eu ieri la uzi, totul este ok. Sexul inca nu l-am aflat caci termenul e mic (12 sapt si 4 zile). Neaparat pana la sarbatori vreau sa aflu. Toxicoza inca mai tine si abia astept sa treaca. Fetelor, pompa pentru sani care a avut si care considerati ca e buna? Mersi.
 6. Vă mulțumesc. Undeva pe net, toate aceste detalii, le pot găsi? O lege, ceva...
 7. Apropo, domnule Grigore Popa, indemnizația de maternitate, cea de 126 zile, tot are o limita maxima?
 8. Buna seara, caut pe net informatii referitoare la indemnizatia lunara pentru cresterea copilului persoanelor asigurate si nu gasesc decat asta: "Cuantumul indemnizaţiei lunare pentru creşterea copilului constituie 30% din venitul mediu lunar realizat în ultimele 12 luni calendaristice premergătoare lunii naşterii copilului, venit din care au fost calculate contribuţii individuale de asigurări sociale, conform Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, dar nu mai puţin de 540 de lei. Venitul mediu lunar asigurat se determină prin împărţirea la 12 a venitului asigurat realizat la toate unităţile în perioada de 12 luni calendaristice premergătoare lunii naşterii copilului, luni luate în calcul." Intrebarea mea este: daca minimum care poate fi oferit este 540 lei, care este maximum? Sau nu exista o limita? Multumesc.
 9. Comenzi de pe www.amazon.de face cineva?
 10. Mulțumim :*
 11. Buna seara. Pot sa ma alatur si eu voua? Sunt Iulia, am 32 ani si o fetita de 6 anisori. Momentan sunt in aproape 12 saptamani, DPN fiind pe 28 mai. Am 2 sarcini pierdute (extrauterina si sarcina oprita in evolutie). Sunt putin speriata si ma rog Domnului sa fie totul bine pana la sfarsit. In general ma simt ok, dar am un gust foarte amar in gura. Cine a mai patit? Ce remediu folositi? Cand trece? Sanatate voua si ma bucur ca v-am gasit! :*
 12. Salut. Mama a dat la dermatovenerologie analiza Lyme, saptamana trecuta. Consultatia medicului dermatolog, analiza si prescrierea tratamenului a costat 220 lei ( 116 lei costa doara analiza). Dermatolog f bun gasiti in cabinetul 6, primul etaj, doamna Elena Ursu. Sanatate!
 13. La mine tot 100% a spus Malinovski ca is astupate. Bine mersi am ramas gravida peste cateva luni ;).