baghira21

Живу на форуме
 • Număr conținut

  334
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Обычный

Сâmpurile veche

 • Prenume
  Ирина

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Кишинев, Ботаника

Vizitatori Recenți Profil

962 citiri profil
 1. recomandatimi un dentist

  Соловей Анатолий - принимает и на Негруцци
 2. judecata cu Termocom

  multumesc mult
 3. judecata cu Termocom

  Buna ziua, Domnule Jurist. Va rog, ajutati-ma cu un sfat profesional. Am primit chemare in judecata privind neachitarea datoriei fata de Termoelectrica. Noi avem instalata incalzire autonoma si nu am achitat bonurile care veneau. Inteleg ca nu am sanse in lupta cu intreprinderea, dar 1. daca am posibilitate legala de a apela la Codul civil punctul 267, in privinta la termenul de prescriptie de 3 ani, respectiv sa cer judecatorului sa deminuieze datoria pentru anii precedenti 2.in cazierul juridic o sa fie inscriere in caz de judecata si cum se poate de solutionat daca nu vreau sa apara asa inscriere 3.pentru ca la judecata sa participe cineva din protectia consumatorilor - cum se oformeaza? P.S. Apartamentul apartine persoanei ce este pensionar dupa virsta. Eu sunt fiica, unica. Sotul si eu suntem pensionari.
 4. Родители все-таки не должны расслабляться, ответственность за здоровье детей на родителях.
 5. http://ru.sputnik.md/incidents/20161124/10057879/producty-detskie-sady-shkoly-otravlenia.html для тех кто не слушал - будьте осторожны есть мат.
 6. мы в след. году идем в школу - планировали в Рамбама - подскажите из учителей кто в след.году набирает первоклашек? мамочки деток которые учатся в 4ом напишите подробности, пожалуйста!
 7. очень жаль что ребенку выпало такое испытание...
 8. а вообще кормить ребенка чем-либо в поликлинике - никого не смущает?
 9. Пластиковый Слюнявчик

  у нас был силиконовый с карманом - очень долго пользовались и я была довольна, ребенок не сопротивлялся
 10. in limba rusa se petrec ateliere?
 11. cu ce se termina intentiile bune

  cit de comod nu ar fi ca vecina sa aiba grija de copilul Dvoastra totusi, in prim rind angajind dadaca trebuie sa analizati persoana in postura de educator. Imi pare rau pentru situatia in care ati ajuns, dar cred ca tot ce se face se face spre bine, adica ideia Dvoastra pozitiva de a ajuta aceasta familie a adus ca rezultat posibilitatea pentru copilul Dvoastra de a scapa de o dadaca care nu cred ca merita sa stea nici cu un copil. Concluzia mea - binele intotdeuna este rasplatit, nu obligatoriu prin multumesc din partea persoanei pe care o ajuti, dar cu totul din alta parte, din care nici nu te astepti! Continuati sa faceti bine, asa cum Va sopteste inima.
 12. Какая коляска?

  мы использовали коляску 3 в 1. inglesina ottuto, привезли из Италии, если говорить что она менее качественная чем если взять отдельно - неправильно для этой модели. продумана отлично и люлька и коляска и автокресло. коляска легкая, маневренная, легко складывается и сделана из проверенных материалов. (в люльке внутри хлопковый чехол сьемный, летом можно открыть вентиляцию и ребенок сможет нормально лежать не потея, а зимой все закрывается и не продувает.)