Angelina

Заглянул(а) на огонёк
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

12 Хороший

Despre Angelina

 • Dată Naștere 05.03.1981

Сâmpurile veche

 • Prenume
  Angela

Informație

 • Sex
  Женский
 • Oraș
  Chisinau

Vizitatori Recenți Profil

145 citiri profil
 1. Летние детки 2018

  Ursita te inteleg perfect, aproximativ in aceiasi situatie sunt si eu, insa incerc sa caut refugiu in lucruri frumoase! Astept primavara si soarele, sper ca cu ele voi reveni la viata si dorinta de a trai!!! Traim momente unice, asa ca capul sus!!!
 2. Летние детки 2018

  Lenusya am vz.frumoase la Robertino si Goose&Goose doar din internet, personal nu am fost, zic ca acum alegerea este destul de mare, eu insa cred ca nu-l mai schimb pe al meu!!! Sunt curioasa unde sunt restul fetelor, sincer sper sa fie ok. cu burticile si nu au parasit tema..auuuu
 3. Летние детки 2018

  Serios la 15 ati simtit???? Cred ca foarte usoare, nu am rabdare pin voi simti si eu.
 4. Летние детки 2018

  Acum suntem in cautare de carucior - m-am oprit la modelul Riko Vario sau Expander Enduro, ambele 2 in 1. Ne gindim si la scaun auto. Vai mamici deja va ginditi la carucior, cit sunteti de bravo, eu am caruciorul de la primul copil, Adamex, cu el am intors muntii si toata zapada din acea iarna, un tanc nu carucior as zice, un pic cam greoi, dar avem noroc de ascensor nou si destul de mare sa incapem in el. Ma gindeam sa-l vind si sa imi procur altul mai "de fite", insa mii frica sa nu o dau in bara si sa imi para rau, de Adamex am ramas multumita.Am vz o mamica cu un Strokke care s-a blocat in zapada, nu era atit zapada de mare era mai mult umeda, si mai nu a rasturnat copilasul.Am mai auzit pareri ca avem putine zile cu zapada si putem sa stam si in casa, in cazul ca avem carucior "de fite", eu cu primul copil nu am stat o zi in casa, chiar de ploua sau ningea, in fiecare zi eram la aer, astfel am intarit imunitatea copilului. As zice ca caruciorul e cea mai importanta alegere.
 5. Летние детки 2018

  Ursita, imi pare rau ca nu te simti bine, dar daca te stresezi mai mare rau ii faci bebeului decit insasi viroza.Cred ca nu sufera el atit de mult acolo in burtica, mai mult ar suferi de la medicamente indeosebi antibiotic.Ai incercat viusid, el se poate in sarcina, mai mult se considera ca vitamine care ajuta sa iesi din viroze.
 6. Летние детки 2018

  Salut fetele, cum la voi, cum va simtiti, ati pregatit cadourile pentru sot de 14 februarie? Eu i-am zis sotului ca anul acesta va aveaun cadou pentru toate sarbatorile, doar ca il va primi la vara!!!!
 7. Летние детки 2018

  La primul copil am simtit la 16 sapt, se zice ca la al doilea ar trebui mai devreme, cu toate ca sotul zice ca atunci eram mai slabuta, acum mai greu vom intelege ca anume sunt miscari!!!
 8. Летние детки 2018

  Eu si stomatologul am trecut, hepatitele si Sida.
 9. Летние детки 2018

  Salut, eu la fel am dat toate analizele enumerate si erau ok, inafara de spermograma sotului, geneticianul a scris insa dupa a zis ca deja este un copil si nu e obligator.Acum in sarcina am dat markerii sindromului antifosfolipidic, analiza a iesit ok. Mai tirziu va trebui sa dau la torci infectii, dupa a 16 sapt. Cu toate ca si analizele sunt bune si uziul a iesit ok frica persista, cred ca este un lucru normal.Acum un pic sunt mai linistita, insa pin la 12 sapt.imi parea ca imi ies din minti, de la atitea ginduri, noaptea visam doar aiureli, ma trezeam obosita, ziua voma si greata....offf acum un pic mai bine...Dumnezeu este cu noi...
 10. Летние детки 2018

  Da, slava lui Dumnezeu!!!!
 11. Летние детки 2018

  Da, ultima sarcina s-a oprit in evolutie, am dat analize diferite la privat pentru a exclude orice problema, insa nu am facut nici un test.
 12. Летние детки 2018

  Fetele dar eu am facut uziul de 12 sapt. dar de nici un test nu a zis medicul, oare de ce???
 13. Летние детки 2018

  Mie la fel mi-a dat med.de fam, insa trebuie sa va apropiati mai devreme de 12 sapt.sau urmatorul termen care trebuie de facut uzi, eu am fost la sf.de ianuarie si nu aveau taloane, deja in primele zile de februarie am primit gratis, insa imi cam pare rau ca am facut la policlinica, medicul discuta cu alt medic, nustiu cit de concentrat a fost la ceia ce facea, in fine sper sa fie ok.
 14. Летние детки 2018

  Salut, eu de citeva ori am comparat preturile Synevo si Invitro, si la Invitro erau preturile mai mici, nu zic de foarte mare diferenta 20 lei, insa eu vroiam sa fac acest calcul luind in vedere ca alaturi de mine se afla si una si alta.
 15. Осенние детки 2017 - 2

  Mersi mult de info, sanatate sa aveti!!!