liana

Живу на форуме
 • Число публикаций

  509
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

14 Хороший

1 подписчик

О liana

Старые поля

 • Имя
  liana

Информация

 • Пол
  Женский

Недавние посетители профиля

388 просмотров профиля
 1. Asa e...) Noi am stat cu chirie intr-un bloc din piatra,tot se auzea,mai ales cind deschideau vecinii robinetul,apa la WC. Dar aici parca rasuna vocile,presupun ca din cauza ca sint podurile inalte,e mare metrajul si nu are nimeni covoare pe pereti))
 2. unica problema e izolarea fonica,se aud ft bine vecinii daca vbesc mai tare. NEajunsul blocurilor noi....
 3. NOi locuim in unul din blocurile construite de Restart Business. Am fost si suntem multumiti de calitate. In varianta alba la ei nu a fost necesar de indreptat pereti sau podea, usi bune la intrare,de aproape trei ani de cind locuim in bloc nimeni nu a schimbat vreo una,geamuri bune,cazan ok. Ce anume va intereseaza? Ei nu isi fac publicitate pentru ca nu au nevoie de ea,termenii ii respecta suta la suta.
 4. cumpar Kreon 10000
 5. Am muuulte. Daca mai aveti nevoie,va dau)
 6. Buna ziua! De cite aveti nevoie? Am de la Бабушкино лукошко si vita de la pireuri.
 7. Олег Александровичь
 8. Cineva intreba de jaluzele cu citeva pagini in urma, vreau sa ma dau cu parerea. Anul trecut am comandat jaluzele rolete de la *ссылка*. Inca la telefon domnisoara nu era vorbareata, mi-a zis sa vin la oficiu sa aleg ca ei nu trimit pe nimeni sa ia masurile ca cica poate sa nu-mi placa nimic.M-am dus cu copil mic la ei, mare consultatie nu mi-au facut, trebuia sa o trag de limba si mai ca nu aveam din ce alege. Cel mic plingea, sotul se grabea la serviciu....mai pe scurt in graba am ales eu. Au venit sa ia masurile, exact cu setul de mostre care era si in oficiu, am mai concretizat inca o data ce anume, mi-au instalat peste citeva zile , doua geamuri in citeva ore! Mi-a mai ramas o fereastra mare la balcon care nu era gata vara trecuta si am zis sa caut altii. Am apelat la SunDecor. Mi-a placut atit deservirea cit si varietatea, alegi din cataloage poloneze, germane, culori, facturi........Nu a fost necesar sa umblu prin oficii, si au instalat baietii in nici 20 min. Mai pe scurt ii recomand!! Referitor la preturi, nu e mare diferenta, mai mult depinde de jaluzele pe care le alegi. La SunDecor e mai calitativa furnitura.
 9. Написала в личке
 10. Добрый день! нахожусь в районе круга на буюканы-скулянка Ксефокам есть.
 11. SI eu am aruncat niste vin de casa dar s-a scurs,nu l-am tinut trei zile)) Trebuia sa experimentez)
 12. Clexane-vindut!
 13. NOi avem Montebella,de aprox. jum de an. Obiectii nu am,petele se curata usor cu solutie de la SANO. Am turnat si fierbinte si colorat,e ok pina cind. Nu tin minte cit e garantia la ei,tre sa ma uit. De la domus am luat,ne-a atras pretul si culoarea se potrivea bine.
 14. Lactofiltrum -vindut,mersi!
 15. Открывайте новую тему пожалуйста Читайте правила MIdocalm vindut. Multumesc!