liana

Живу на форуме
 • Число публикаций

  501
 • Регистрация

 • Последнее посещение

Репутация

6 Обычный

1 подписчик

О liana

Старые поля

 • Имя
  liana

Информация

 • Пол
  Женский

Недавние посетители профиля

290 просмотров профиля
 1. exsta teste de sarcina sau analiza de singe la betaHGG Oare medicul care v-a prescris asa tratament nu v-a spus in ce zi sa faceti testul sau analiza?
 2. Suraten mai este inca,vedeti si acolo. Cel de la Ciocana e mai mare.
 3. Тоня, в первой больнице есть и реанимация и боксы но представте всю эту волокиту,госпитализация,осмотры....минимум час на ногах....только есль обратится сразу к знакомому врачу. Делали УЗИ? Сколько весит сейчас девочка? Потерпите и сделайте все возможное чтобы доносить до 28 недель. Дексаметазон ставили вам чтобы подготовить легкие ребенка? Мы держим кулачки за вас с малышкой,вы сильные!
 4. а что именно? Условия, воспитатели? Просто нас определили туда через год......
 5. Brinza SANA,in cutie rotunda pe care scrie "brinza negrasa",prima si ultima data am luat! Nici nu stiu cum sa descriu...la culoare e surie,consitenta asa si asa,mai mult uscata,la gust - artificiala.
 6. Ele pot fi sub briu din sticla,am vazut la o emisiune despre reparatii.
 7. Pentru deservirea liftului 20 lei. Iar pentru electricitate lift 10-15 lei lunar.
 8. Vind in favoarea la sale chiuveta din inox pentru bucatarie fosta in utilizare dar in stare buna,fara zgirieturi sau alte defecte. Marimi 80/60 cm. Organizatori,puneti pretul va rog.
 9. Noi avem chiuveta Montebella dar nu de mult timp,doua luni. Am aleso pentru ca nuanta lor de gri deschis se potriveste perfetcu blatul si apoi pretul e convenabil.Parca e ok,petele se curata usor cu spray de la Sano. Am turnat si fierbinte,tot bine.
 10. Sint pentru acril. Usor de ingrijit,luceste ca noua. Cica se pateaza usor,dar cum pasrezi asa ai. Am avut si metal emailata la apart vechi,era rece ,a sarit smaltul in citeva locuri,a inceput a rugini acolo. Ciugun la parinti-oricum rece si greoaie vizual.
 11. 550 lei, 70mp, termostatul sta la 24 grade. Casa noua,izolata termic,apartament de mijloc, vecinii locuiesc sus,jos,stinga,dreapta. Pentru comparatie,iarna trecuta nu aveam termostat,vecii de sub noi si din dreapta nu locuiau, plateam cite 1200 pe gaz.
 12. Mai consulTa si la Topmedconsult pe Testemiteanu,250 lei consultatia. se face programare dar oricum am asteptat in coridor in rind....si da,consultatia dureaza 10 min,nici nu am reusit sa intreb tot ce am dorit. Dar se pare ca ne ajuta tratamentul prescris de ea.
 13. Nu prea inteleg de ce vi se spune ca o sansa ar fi histerosalpingoscopia daca problema e in rezerva ovariana. Este Doar histeroscopie plus verifIcarea trompelor.
 14. ce aveti in vedere prin "cezariana programata"? Sunt careva probleme de sAnatate si nu este posibila nasterea naturala? Daca medicul la care monitorizati sarcina recomanda cezariana,atunci da,se alege o zi/data si se face operatia. Este in baza politei,gratis oficial. Deja multumirile ...asta e o alta intrebare,sunt teme pe forum,cit si cui.