Despre proiect

Mama.md - totul despre copii și părinții lor. Mama.md este forumul, unde fiecare domniță, domnișoară, femeie, iar uneori și bărbații (chiar dacă ei nu recunosc asta) pot găsi răspunsul la orice întrebare sau pot pune ei înșiși întrebările, care îi frământă. Principala trăsătură distinctivă a forumului este opinia și evaluarea reală a persoanelor reale, comunicarea în direct și consultarea online de către specialiști.


Noutăți

Tot ce se întâmplă în lume și în țara noastră, ceea ce este interesant pentru femeia de orice vârstă sau poate servi drept inspirație pentru noi discuți- toate acestea pot fi găsite în secțiunea Noutăți, pe care o actualizăm zilnic cu știri de ultima oră.


Consultații

În cadrul forumului, oamenii se sfătuiesc adesea despre soluționarea diferitelor probleme de sănătate, despre metodele posibile de tratament și diferite proceduri medicale, despre întrebări cu caracter educațional sau legal. Desigur că ar fi mult mai convenabil de comunicat direct cu experții referitor la aceste probleme. În această secțiune, puteți să puneți orice întrebare care vă privește și să primiți sfaturi calificate de la practicieni cu experiență.


Secțiunea TV

Transmisiuni permanente în direct cu experți invitați, care discută subiecte interesante pentru majoritatea femeilor. Transmisiunile în direct sunt difuzate pe Play.md, iar înregistrările pot fi vizionate pe canalul forumului, pe video hostingul moldovenesc.