Vor deveni curând mămici! Vedete din Moldova care sunt însărcinate


  Sarcina e una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei. Iata o lista de vedete gavide, care asteapta cu nerabdare sa-si tina copilasii in brate.

711846251596425618070164125507324806286677n1-1574236936riixkjh.jpeg

Tatiana Nastas 

Prezentatoare PRO TV și soțul ei, Augustin, vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi sunt în așteptarea unei fetițe care urmează să vina pe lumea în această luna!

7519630125603091873900396274546151114932224n-1574174044mu7ecd1.jpeg

Katalina Rusu 

Interpretă Katalina Rusu și soțul ei, Andrei Croitoru, au făcut marele anunt in ziua în care au împlinit un an de căsnicie. Cei doi vor fi părinții unei fetițe. 

72148570102123847911738252493600227567599616o-1574174044wjqfg7h.jpeg

Cristy Rouge 

Cristy Rouge și soțul ei, Gheorghii, s-au căsătorit în luna aprilie a anului trecut. În această toamnă, interpreta și femeia de afaceri a anunțat că așteaptă un copil, postând pe pagina ei de Instagram o poză în care apare însărcinată în 30 de săptămâni. „O mică minune – fericire, dar cea mai mare pentru noi, în interiorul meu”, a scris aceasta în dreptul imaginii. 

7128481243195522083594462154896871414043n-1574174044vrc897r.jpeg

Tany Vander 

Nutritionista s-a dovedit a fi destul de discretă în ceea ce ține de cele mai importante aspecte din viață ei. Astfel, s-a căsătorit în secret și nici despre sarcină nu s-a grăbit să le vorbească fanilor săi. Abia după ce urmăritorii i-au remarcat burtica de graviduta, Tany a confirmat că așteaptă un copil. 

72701653101577154796196756684774356049985536n-15741740447kv25u6.jpeg

Svetlana Sainsus

Cu vești bune ne-a bucurat și cofondatoarea caritate.md, care în această toamnă a anunțat că e însărcinată și va deveni mamă unei fetițe. 

 „Dragii mei, după ultima postare primesc mesajele voastre calde. Suntem deja măricei și ne-ați observat, nu ne mai putem ascunde. Va mulțumesc enorm tuturor pentru felicitări. Atunci când pare că Dumnezeu îți ia ceva, de fapt, El îți da în schimb mult mai mult... știe ce face, când și de ce. Atunci când medicii îți taie aripile și speranțele, El ți le dăruie și te face să înțelegi că există minuni. Poate din acest motiv am ales și îmi dedic viață salvând oameni, copii cărora nu li s-a dat nicio șansa... pentru că din propria experiență știu și vreau că fiecare din noi să țină minte acest lucru important-nimeni, nici cel mai renumit medic nu poate spune ce șansa are omul la viață sau va avea el sau nu copii, nimeni nu are dreptul să ne taie visurile! Doar Dumnezeu știe și el decide pentru toți. Mereu am crezut în ciudă tuturor "diagnosticurilor" că voi avea copii, îi vedeam imaginar cum arată, le simțeam mirosul, le auzeam glasul, am crezut și Dumnezeu mi-a demonstrat că nu în zadar. Va cuprind cu drag. Visurile se împlinesc, atunci când cu adevărat crezi în ele”. 

727282604224769617973934769120166376112128o-1574174044eg4wigx.jpeg

Irina Kovalsky (Tarasiuk) 

Interpretă așteaptă o fetiță și e în culmea fericirii, această va deveni mamă pentru a treia oară.   

perfecte.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator гость

Postat

кто эти бабы?

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator гость

Postat

что за нах?

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator haha

Postat

De unde nah vedete...

Achita 1000 e la prxxtv si restu televeziune si na tebe vedete peste noapte..

 

 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Я этих ведет не знаю и не хочу знать, поющие трусы Молдовы, у нас есть достаточно достоиных, красивых, умных женщин не-ведет. 

А эта блонда с большой морковкой, понятно как стала ведетой. 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator dfdgv

Postat

vor si moldovenii sa faca din c carameli

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator dfdgv

Postat

au tati niste duhofsi de parca lucreaza la ferma

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Жора

Postat

Поддерживаю, кто это ?!!! 

Cine sunt ele ? !!!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator fuuuuuuuuuuuuuuuu

Postat

V-ați făcut ședințe foto, păstrali pentru voi, nu-am plăcere sa-ți văd burta. Grețos.

 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Vizit

Postat

Unde-s vedetele?

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ceva timp un trend ieftin si tampit in moldova - sa afisezi ca esti gravida si ca vei fi "mamica". Vine din prostie, normal, caci alte merite pentru societate nu poti avea in md decat sa  fii mamica. Ca sa fii vedeta, e de ajuns sa fii "mamica" si sa-ti afisezi burta in fotosesie. Si toti tre sa vada asta. Sunteti penibili. Ati zaibiti oamenii cu mamicile voastre gravide.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Грек

Postat

Дану на хер страшные как вирус.

 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Блиодимир Путань

Postat

Верните мне пожалуйста эти 45 секунд, которые я потратил на просмотр этой статьи!

Что это за "ведете" и зачем создавать коллажи из их постов на всяких Фейсбуках?

Подумаешь, какие-то беременные тетки... Маре брындзэ!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Femeia susține că a trecut prin orori greu de imaginat atât în timpul nașterii, atunci când o moașă s-ar fi așezat de două ori pe burta ei cu toată greutatea sa, dar și după naștere, când au urmat complicații grave, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.
   La o săptămână după naștere, i-a fost depistat un hematom de aproximativ un kilogram la ficat, fiind internată la terapia intensivă.
   Pe 22 aprilie 2019 a fost inițiată o cauză penală pe acest caz, există rezultatele primelor examene criminalistice, însă ancheta bate pasul pe loc.
   Natalia Ciobanu își amintește cu durere fiecare secundă a ultimelor zile din ianuarie 2019, când pe lume trebuia să vină cea mai mare bucuria a sa - copilul său.
   Până la naștere, în toată perioada de sarcină, femeia spune că a fost perfect sănătoasă, și-a făcut analizele necesare la timp și nimic nu prevestea tragedia prin care avea să treacă mai târziu.
   „Eu am fost o persoană sănătoasă, până la sarcină îmi făceam mereu analizele. În timpul sarcinii la fel, totul a decurs normal, eram cei mai fericiți.
   Pe 30 ianuarie, când începuse travaliu, am fost dusă la spital, la Institutul Mamei și Copilului.Deoarece nașterea nu începea, mi-au rupt apele și medicii mi-au stimulat nașterea. În timpul procesului, ei ziceau că eu nu sunt în stare să mă forțez și mi-au făcut vacuum, iar această procedură mi-a traumat organele interne.
   Despre asta eu am aflat mai târziu, atunci când am început să învăț a merge din nou. În timpul nașterii, o femeie s-a apăsat de două ori pe burta mea și s-a așezat pe mine cu toată greutatea sa. Pe 31 ianuarie, la 2:55, s-a născut băiatul meu, sănătos, și pentru el mă bucur foarte mult”, povestește Natalia.
   La câteva zile după ce a adus pe lume copilul, femeia afirmă nici nu putea să meargă din cauza durerilor, iar medicii nu s-au grăbit să-i facă ultrasonografie.
   „Până pe 7 februarie am stat în spital, deoarece placenta nu ieșea și medicii au hotărât să-mi facă vacuum din nou. Nu au dorit să-mi facă ultrasonografie, ziceau că eu inventez că mă dor organele interne. Pe 9 februarie, la USG, s-a depistat un hematom de aproape 1 kg la ficat. Mi-au spus să nu mă mișc, că orice mișcare îmi putea produce ruperea ficatului. De pe data de 9 și până pe 14 februarie am stat în terapia intensivă, m-au operat, starea era critică, iar durerile erau insuportabile.
   Nu puteam mânca nimic, eram pe analgezice 24 din 24, din burtă ieșeau vreo 7 drenaje. Intervenția principală a fost 14 februarie, când mi-au salvat viața”, ne spune fotografa.
   Pe cazul Nataliei a fost inițiată o cauză penală, dar cazul bate pasul pe loc
   De mai bine de un an, Natalia Ciobanu încearcă să-și facă dreptate. Pe 22 aprilie 2019 a fost inițiată o cauză penală, iar acuzați sunt doi medici - un obstetrician ginecolog și o moașă.
   În baza rezultatelor examenelor criminalistice din 5 septembrie 2019, s-a adeverit că Natalia a suferit răni corporale grave în timpul nașterii, lucru care i-a amenințat viața.
   Rezultatul a arătat un hematom masiv al ficatului, care ocupa 2/3 din organele vitale, lichid liber în plămâni și cavitate abdominală (cu alte cuvinte - sânge, 700-900 de ml) și altele.
   În luna mai 2020, a mai fost dispusă o examinare criminalistică, însă rezultatele nu sunt cunoscute nici până acum.
   „Cumva, prin minune, a fost desemnată o a doua examinare criminalistică în luna mai 2020 ale cărei rezultate sunt încă necunoscute. Între timp, am dureri mari. Doare de fiecare dată când trebuie să-mi amintesc ce s-a întâmplat și să scriu această grămadă de hârtii oficiale.
   Doare să-mi privesc corpul de fiecare dată când număr 12 cicatrici, inclusiv la plămâni, și a 13-a cicatrice, care e cea mai mare și se întinde de la piept până jos. Apoi îmi amintesc cum am învățat să trăiesc din nou. Nu aveam loc liber de injecții și catetere pe corpul meu. Îmi amintesc că viața e imposibilă fără analgezice puternice.
   Puiul meu a crescut fără mama lui mai bine de o lună, apoi am fost o legumă lângă el. Familia mea a trecut prin iad. Recunosc, aștept de un an întreg un telefon de la doctor sau de la moașă, cu simplele cuvinte: „Iartă-mă”. Dar nu le pasă. Mai mult, cazul este evident amânat, iar speranța mea pentru un final corect se prăbușește în fața ochilor mei. Din păcate, trăim în realități în care „a trebuit să murim pentru o șansă de a câștiga într-un astfel de caz penal”.
   Săptămâna trecută am fost la judecătorul de instrucție în ședință, dar nimeni dintre procurori nu s-a prezentat, iar legal nu se ia o decizie fără ei. Așa e situația la moment”, ne mai spune Natalia Ciobanu.
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Despre aceasta anunță Casa Națională de Asigurări medicale, care va activa între orele 7.30 și 15.00, transmite Știri.md. 
   Totuși, excepţie vor constitui CTAS Soroca și CTAS ŞtefanVodă, dat fiind că în orașele respective este stabilit un regim special de carantină.
   Deservirea beneficiarelor în casele teritoriale va fi organizată în așa mod ca în momentul prestării serviciilor persoanelor să fie asigurată distanța socială necesară de la 1,5 până la 2 metri iar solicitanţii trebuie să poarte măşti şi mănuşi.
   Totodată, CNAS reamintește pachetul de acte necesare pe care trebuie să-l prezinte femeile asigurate, soțiile aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi și femeile cu statut de șomer pentru a fi stabilită indemnizaţia de maternitate. 
   Acestea sunt: certificatul de concediu medical în original, buletinul de identitate (în original şi în copie), iar în cazul soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi – certificatul de căsătorie (în original şi în copie) și declaraţia soţiei scrisă pe proprie răspundere, că nu este angajată în câmpul muncii, nu realizează venit asigurat şi nu este persoană asigurată de riscul respectiv.
   Plata indemnizaţiei de maternitate se efectuează prin intermediul prestatorului de servicii de plată desemnat prin cerere de către beneficiar. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Casei Naționale www.cnas.md la compartimentul “Alte prestații sociale”.
   stiri.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   „Venim cu recomandări către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării de a fortifica măsurile de igienizare în cadrul instituțiilor educaționale. Vreau să atenționez managerii instituțiilor de învățământ nu doar să informeze copiii privind aceste măsuri, ci și să asigure organizarea acestui proces – să existe săpun și apă.
   Atunci când blocul sanitar se află afară și ne dăm bine seama că nu există apă caldă, să existe toate dispozitivele corespunzătoare pentru a asigura dezinfectarea mâinilor copiilor. Informarea copiilor este și responsabilitatea părinților, dar solicităm respectuos să se implice și cadrele didactice”, a menționat ministra.
   Un studiu realizat de Platforma Copiilor, prezentat în martie 2018, ilustrează o situație îngrijorătoare: chiar dacă 90% dintre copiii intervievați spun că există lavoare unde pot să-și spele mâinile, 70% dintre aceștia menționează că rar există sau niciodată nu există săpun. De asemenea, 75 la sută dintre respondenți au menționat că la WC nu există niciodată hârtie igienică și că mirosul este foarte urât.
   În ultimele 24 de ore, pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate 12 cazuri suspecte de infectare cu COVID-19, dintre care zece adulți și doi copii. Pacienții sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” și Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.
   Pentru a reduce riscul infecției, respectați următoarele reguli: 

   suntparinte.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Să fii mamă ar trebui să fie floare la ureche. E în noi, nu? În realitate, însă...
   1.    Nu toată lumea este de acord cu modul în care îți crești copilul. Și nu ratează niciun moment să ți-o spună.
   2.    Mulți au impresia că greșești. Des. Că tantrumurile sunt despre tine.
   3.    Oamenii te critică pentru modul în care ai născut. Oricum ai fi ales (sau nu) să o faci.
   4.    Teoretic, copilul știe să se hrănească singur. Practic, alăptarea doare la început și necesită timp pentru perfecționare. Cere ajutor!
   5.    Vei simți că nu e chiar comod să alăptezi în public.
   6.    Unii vor arunca priviri săgeți, dacă vei scoate biberonul.
   7.   Iar alții vor spune că ești nebună, dacă a trecut mai bine de un an și nu ai înțărcat.
   8.    În primele săptămâni de la naștere, vei fi tristă. Se cheamă baby blues și e o perioadă normală.
   9.    Discuțiile despre naștere și alăptare ar putea isca adevărate războaie.
   10.    Copilul tău s-ar putea să nu doarmă noaptea întreagă. În primul an, în al doilea și chiar în al treilea. Iar al prietenei tale din prima clipă de viață, câte 6-7-8-12 ore pe noapte.
   11.    Îți vei schimba credințele. Chiar și pe cele care la început îți păreau de neclintit.
   12.    Va trece ceva timp până ce vei fi din nou tu, cea înainte de maternitate (deși, în realitate, asta nu se va întâmpla niciodată în totalitate).
   13.    Somnul va fi fantezia ta nr.1.
   14.    Te vei întreba ce făceai cu timpul tău, înainte să fii mamă. Și nu vei reuși nicicum să realizezi.
   15.    Momentele în care vei sta liniștită la masă vor fi putine. Foarte puține.
   16.    Oamenii din jur vor fi întotdeauna mai dispuși să te judece, decât să te ajute. Întotdeauna!
   17.    Multe mame au senzația ca maternitatea e o competiție. Prea multe...
   18.    Cărțile de parenting nu au nicio legătura cu realitatea. Bine, poate doar un pic...
   19.    Vei descoperi că nu poți învăța să fii mamă decât fiind mamă.
    20.    Vei afla că poți iubi așa cum nu ai fi crezut vreodată că o poți faci.
   suntmamica.ro
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Dotarea școlilor, printre care 26 din localități rurale, constituie o extindere a  programului de robotică educațională, derulat de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK aid.
   „Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a susținut programul de robotică încă de la început, asigurând implementarea și durabilitatea la nivel național a acestuia, după ce a inclus robotica atât ca disciplină opțională de studiu în curricula școlară, cât și modul în cadrul disciplinei Educație tehnologică. Extinderea anuală a programului ne bucură extrem de mult și ne motivează să oferim tot suportul necesar pentru integrarea metodelor inovative de studiu în școlile din întreaga țară”, se menționează într-un comunicat emis de instituție.
   Programul de studiere a roboticii „RoboClub” a fost lansat în Republica Moldova în martie 2014. În prezent, acesta este implementat în 178 instituții de învățământ și 19 biblioteci comunitare din Republica Moldova.
   „Robotica oferă un mod unic de studiere a științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii, totodată inspirându-i pe elevi să urmeze o carieră în aceste domenii. Învățarea roboticii este un proces care permite dezvoltarea creativității, gândirii critice, capacitații de inovare și acumulare a experienței în mai multe domenii și tehnologii”, a mai subliniat ministerul în comunicat.
   agora.md
 •