Vedetele care apeleaza la mamele surogat pentru a deveni parinti


  • 2926
  • Kim Kardashian se pregateste sa devina mama a treia oara, de data aceasta apeland la o mama surogat, dat fiind faptul ca medicii nu i-au dat sanse de reusita pe cale naturala.

Desigur, Kim nu este prima si, cu siguranta, nici ultima vedeta care ar deveni mama pe aceasta cale, de aceea m-am gandit sa trecem in revista cateva dintre cazurile exceptionale in care starurile hollywoodiene au devenit parinti!
Haideti sa vedem, asadar, ce alte vedete au apelat la mame surogat! 
 
Nicole Kidman
Mezina familiei lor a venit pe lume in decembrie 2010, gratie unei mame surogat. Ea s-a alaturat lui Sunday Rose, primul copil al cuplului, si celor doi copii adoptati in timpul mariajului cu Tom Cruise, Connor si Isabella. ”A fost o femeie minunata, care a facut asta pentru noi”, a declarat Nicole Kidman, in emisiunea ”60 Minutes”. 

4359401.jpg

Sarah Jessica Parker
SJP si Matthew Broderick aveau un baiat pe nume James cand au hotarat sa-si mareasca familia. insa, cum sanatatea nu i-a permis, actrita din ”Sex and the city” a apelat la o mama surogat pentru a-si implini visul. Tabitha si Loretta, nascute in 2009, sunt cele care au venit pe lume cu ajutorul mamei surogat. 

4359391.jpg

Cristiano Ronaldo 
De 3 x tatic gratie unei mame purtatoare! Primul copil al celebrului fotbalist a venit pe lume acum sase ani, in timp ce gemenii Mateo si Eva s-au nascut luna aceasta. 

4359381.jpg

Ricky Martin
 Si celebrul cantaret a apelat la o mama surogat pentru a-si vedea visul implinit. in 2008, acesta a devenit tata de gemeni, insa n-a dezvaluit niciodata identitatea femeii care i-a adus pe lume copii. 

4359361.jpg

Elton John
  Artistul si partenerul lui de viata, David Furnish, au doi copii superbi, veniti pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Elijah Joseph Daniel Furnish-John si Zachary au fost nascuti de o femeie care a fost angajata de la Center for Surrogate Parenting, din Encino, California. 

4359341.jpg

Jordana Brewster
Starul din ”Fast & Furious” si sotul ei, Andrew Form, sunt parinti a doi baieti, respectiv Julian si Rowan, care au venit pe lume gratie unei mame surogat. Primul s-a nascut in 2013, iar cel de-al doilea in 2016. 

4359351.jpg

Lucy Liu
Desi duce o viata destul de privata, Lucy a anuntat public, in august 2015, ca a devenit mama. Rockwell Lloyd Liu a venit pe lume gratie unei mame surogat. 

4359371.jpg

okmagazine.ro


Поделись новостью с друзьями!