Moldoveanca ambitioasa care i-a cunoscut pe Mariah Carey, 50 Cent si Rita Ora


  • 2886
  • Invata la Universitatea de Stat din Moldova, facultatea Jurnalism, insa a decis sa lase totul si sa plece in America pentru un viitor mai bun.

img_2522561_thumbs_600x400_4357191.jpg

Maria Grosu este doar una din miile de tinere care si-a lasat persoanele dragi, locurile copilariei, dar si aproape doi ani de facultate, plecand in America.

Cu o personalitate perseverenta, Maria a reusit sa combine munca cu studiile. Asa ca, pe langa faptul ca invata, mai si munceste part time, in calitate de Hostess la un restaurant chinezesc, "Philippe by Philippe Chow", care se afla chiar in mijlocul Manhattan-ului.

1.jpg

2.jpg3.jpg

Moldoveanca ne spune ca a aplicat la Guardia Community College in New York, pentru 2 ani, ca sa obtina un Associate's Degree, la Paralegal studies (asistenta unui avocat).

4.jpg

Dar dupa 2 ani are in plan sa aplice deja la drept, in calitate de jurist, pentru a obtine licenta si a deveni avocat.

Tanara ne marturiseste ca nu este foarte simplu sa inveti, pe langa miile de euro pentru contract, pentru cei care vin din Moldova si aplica cu diploma de BAC, trebuie sa treaca examenul de cunoastere a limbii engleze si apoi sa obtina 60 de credite pentru a se putea transfera la un colegiu de 4 ani in urma caruia obtii licenta. Pentru Maria, colegiul de 4 ani urmeaza a fi John Jay College of Criminal Justice.

5.jpg6.jpg

"Cand am inceput scoala mi-a fost putin greu din cauza timpului putin la dispozitie pe care il aveam, dar din cauza ca orele mele de munca sunt flexibile, managerul meu imi permite sa imi aleg singura zilele de munca. Lucrul nu este usor, dar nici greu, atunci cand capeti experienta" ne mai spune Maria.

7.jpg8.jpg

In restaurantul unde lucreza vin foarte multe celebritati si oameni bogati. A reusit sa o vada pe Mariah Carey si familia ei, Alice Wolton (una din cea mai bogata femeie din lume pentru ca detine o parte din magazinele Wal-Mart), Busta Rhymes, 50 Cent, Rita Ora, Sandra Bullock.
"Au fost atatea ca deja nu le tin contul, ei pentru mine sunt doar niste clienti care nu vor ca oamenii sa le atraga atentia si sa fie fotografiati".

9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!