Mama a salvat viata copilului. L-a fixat de scaun si l-a aruncat pe geam


  • 2132
  • Este surprinzator cat de dezvoltata poate fi intuitia unei mame vizavi de copilul ei. Amplificarea ei devine mai evidenta odata cu nasterea micutului. Principalul obiectiv al fiecarei mame este, desigur, protejarea vietii copilului propriu.

img_2482181_thumbs_600x400_4257771.jpg

Povestea lui Shelby Ann Carter, din orasul Wyoming, Illinois, vine ca o confirmare a acestui lucru. Femeia de 21 de ani, care a salvat viata fetitei sale, este un adevarat erou in orasul natal. In data de 30 ianuarie a acestui an, departamentul de pompieri a primit un apel despre un incendiu: o casa era inghitita de flacari. La etajul doi al casei a fost gasita moarta proprietara casei. Ea s-a intoxicat cu monoxid de carbon, nsa copilul ei nu a fost gasit.

Keana Davis a fost gasita intr-un morman de gunoi, bine legata de scaunul sau. Inainte de moarte, mama a legat fetita de scaunul auto pentru copii si a aruncat-o peste geam. In afara de niste arsuri nesemnificative, copilul era complet nevatamat. Iata ce a declarat seful serviciului de pompieri, Foglesonger Ed: „Eu sunt complet surprins de actiunea acestei tinere mame: ea a fost in stare sa-si controleze emotiile intr-un moment atat de critic si a salvat viata copilului”.

Internautii au ramas socati de aceasta tragedie si nu au putut sta departe. Astfel au organizat o campanie de pe urma careia s-au acumulat 40.000$ din donatii, timp de o saptamana. Desigur, membrii familiei si prietenii deplang moartea lui Shebly, dar in acelasi timp sunt mandri de aceasta fapta. Ea a reusit sa-i dea viata a doua oara fetitei sale.

realitatea.net


Поделись новостью с друзьями!