Madonna, in rol de femeie fatala, pe coperta revistei


    Madonna apare pe coperta noului numar al revistei Harper’s Bazaar, editia US. Artista a realizat o sedinta foto impresionanta si a vorbit in interviul acordat inclusiv despre cum a reactionat cand Donald Trump a iesit presedinte al Americii.

Madonna apare pe coperta noului numar aniversar al revistei Harper’s Bazaar, editia US. Vedeta a realizat sedinta foto impresionanta si a acordat interviul acasa, in vila impresionanta in care locuieste. Reporterul descrie modul in care arata locuinta si cum a decurs intalnirea cu Regina Pop.

 

“A intarziat, dar nu ai ce sa reprosezi. Este Madonna! Iar, pana la urma, ce mai inseamna timpul?”, a mentionat acesta in articol, descriind locuinta vedetei ca mirosind extraordinar de bine. O combinatie de iasomie de la parfumul de interior cu pui la cuptor, ce ce se pregatea, probabil in bucatarie. Madonna intarziase pentru ca pregatea un eveniment caritabil si ramasese sa verifice toate detaliile, inclusiv selectia de vinuri ce avea sa fie servita.
587745bd6e6bf_3973241.jpg
587745d580fa3_3973251.jpg

 

In interviul acordat, vedeta a vorbit inclusiv despre victoria lui Donald Trump, ea fiind o apriga sustinatoare a lui Hillary Clinton.
587745e0079c3_3973261.jpg
“In noaptea alegerilor, stateam la masa cu agenta meu si ne rugam. Ea comunica in permanenta cu cineva din staff-ul lui Hillary si imi tot zicea: Nu avem vesti deloc bune! Era ca si cum urmaream un film de groaza. Ajunsesem ca ea sa citeasca din Coran si eu din Zohar. Am aprins lumanari, meditam, ne rugam, faceam promisiuni catre Dumnezeu. Doar doar! M-am dus la culcare si m-am trezit cu inima franta de ce am vazut la stiri. Era ca si cum persoana pe care o iubeam cel mai mult mi-a frant inima. Eram devastata!”, a declarat artista.
587745f3c3812_3973271.jpg
58774608ae926_3973281.jpg

 

Madonna a adaugat: “Mi se pare trist ca prea putini din industria aceasta ies la inaintare si isi spun parerea (n.r. despre Trump). Isi pastreaza o pozitie neutra ca sa nu isi piarda din popularitate. De genul ca, daca ai o opinie, poate unii oameni nu sunt de acord cu ea si nu iti ofera job-ul dorit. Esti trecut pe lista neagra. Pierzi din follower-ii de la Instagram”.
587746147555c_3973291.jpg
58774627cc136_3973301.jpg
In plus, vedeta a vorit si despre faptul ca o femeie, pe masura ce imbatraneste, nu mai este apreciata pentru faptul ca doreste ca ramana activa in profesia sa. “Il intreaba cineva pe Steven Spielberg de ce inca mai face filme? Nu a avut indeajuns de mult succes? Nu a castigat indeajuns de multi bani? I-a zis cineva lui Pablo Picasso: ‘OK, ai 80 de ani. Nu ai pictat indeajuns?’ Eu ma voi opri din ceea ce fac atunci cand voi simti ca nu mai vreau sa fac asta! Cand voi fi secata de idei. Ma voi opri cand ma veti omori!”, a spus Regina Pop.

 

perfecte.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.