Iubita lui DiCaprio mănâncă la fast-food, dar arată de nota 10


  • 2990
  • Nina Agdal arată senzaţional într-un pictorial cu temă sportivă. Modelul nu ţine dietă şi mănâncă la fast-food cu iubitul său celebru.

162277l.jpg

Nu-i greu de înţeles ce l-a atras pe DiCaprio la iubita sa: modelul danez în vârstă de 25 de ani arată de ce este în stare într-un pictorial pentru brandul brazilian de echipament sportiv Live! Clothing Collection, care îi pune în valoare toate calităţile fizice. 

234592l.jpg

Într-una dintre imagini, ea este surprinsă în rol de balerină, în alta pare pregătită să intre în ringul de lupte, privind fix spre camera foto. Şi mai e fotografia în care poartă un costum de baie uni, albastru, probabil cea mai reuşită. Toate o surprind pe Nina aşa cum este ea - atletică, dezinvoltă, îndrăzneaţă.

371255l.jpg716289l.jpg

Dintre toate femeile pe care DiCaprio le-a cucerit (şi au fost cu duiumul!) Nina Agdal pare să se potrivească cel mai mult cu firea lui.

Şi nu doar pentru acea doză de frivolitate şi de nonşalanţă pe care le transmite la fiecare pas şi la fiecare clipire din ochi, ci şi pentru că e lipsită de aerele şi de rigorile fotomodelelor. Nina nu stă cinci ore să se machieze şi să se aranjeze în oglindă, preferând să arate ca o tânără normală, şi mai ales nu se înfometează, dimpotrivă. 

705922l.jpg

De altfel, ea şi actorul în vârstă de 42 de ani au fost văzuţi marţi în timp ce mâncau ruladă de sushi şi tacos de peşte la un restaurant fast-food din West Hollywood.

730621l.jpg

Îmbrăcaţi casual, amândoi cu şepci pe cap, ea cu una roşie, el cu una neagră cu cozorocul întors, şi cu căştile de scuter pe masă, cei doi păreau nişte turişti. Leonardo se uita mai mult la telefon, iar potrivit unei surse citată de Daily Mail, ei nu au vorbit foarte mult cât timp au stat la masă.

798998l.jpg

Potrivit Entertainment Tonight, relaţia romantică dintre cei doi a început în luna mai anul trecut, după ce starul a invitat-o pe Nina la Festivalul de film de la Cannes.

O sursă a declarat pentru aceiași publicație că DiCaprio a curtat-o intens pe Nina Agdal, modelul vrând să se asigure înainte de a se implica într-o relație că nu este doar un alt fotomodel de pe lista de cuceriri a actorului. 

885950s-0x0-n-79277148.jpg

Modelul danez s-a remarcat anul trecut cu un pictorial publicat de revista Sports Illustrated, ediţia dedicată costumelor de baie. La 25 de ani, Nina este deja o veterană a ediţiei Sports Illustrated Swimsuit. Ea a pozat prima oară pentru cunoscuta revistă în 2012, notează Mediafax. 

eva.ro


Поделись новостью с друзьями!