Ea sufera de o boala genetica rara dar oricum a devenit model


  • 1630
  • "A distrus" toata stereotipurile! Melanie Gaydor are 28 de ani si o dorinta puternica de a trai frumos. 

sufera-de-o-boala-genetica-rara-cum-a-ajuns-aceasta-tanara-sa-se-numere-printre-cele-mai-bine-cotate-modele_size19.jpg

Tanara sufera de o boala genetica rara, numita displazie ectodermala, care ii afecteaza porii, parul, dintii si unghiile. In ciuda copnditiei sale, Melanie a reusit sa invinga stereotipurile din industria modei si sa devina unul dintre cele mai bine cotate modele ale lumii. 

Desi a fost marginalizata din cauza modului in care arata, Melanie nu si-a pierdut speranta si a luptat pentru visul sau, acela de a deveni model. In urma cu cativa ani, tanara a reusit sa isi gaseasca locul in industrie si de atunci cariera sa se afla intr-o continua ascensiune. 

Screenshot_1.jpg

Melanie a defilat in cadrul New York Fashion Week si a lucrat impreuna cu cei mai buni si talentati fotografi ai momentului, printre care se numara si Eugenio Recuenco. Pictorialele care au avut-o ca protagonista se remarca prin originalitate si o perspectiva diferita de cea promovata de majoritatea modelelor. 

In plus, Melanie Gaydor a aparut si intr-un videoclip lansat de formatia Rammstein. 

Screenshot_2.jpg

In ciuda succesului de care se bucura acum, Melanie a marturisit ca nu i-a fost usor sa razbata intr-o lume in care aspectul fizic cantareste mult. "Cand merg la o sedinta foto, nu stiu ce sa faca cu mine. De obicei ma intreaba: <<Ce e asta?>>. Este extrem de greu petru mine in lumea modei. Oamenii cred ca sunt o profitoare si ca imi exploatez boala.", a declarat tanara. 

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

protv.ro


Поделись новостью с друзьями!