Costurile nunţii regale a prinţului Harry cu Meghan Markle au fost mai mari decât cele ale căsătoriei Ducelui şi Ducesei de Cambridge


    Nunta prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle care a avut loc pe data de 19 mai a fost, cu siguranță, cel mai așteptat, dar și cel mai mediatizat moment al anului. Evenimentul a fost unul mai mult decât grandios, iar costurile au fost pe măsură.

Din primele estimări, se pare că nunta regală de sâmbătă a costat aproximativ 32 de milioane de lire sterline, mai mult cu circa 12 milioane decât cea a Ducelui şi Ducesei de Cambridge din 2011, estimată la 20 de milioane de lire sterline, conform The Sun.

Costurile nunţii regale prinţului Harry cu Meghan Markle

Experţii de la firma de planificare a nunţilor Bridebook au estimat că nunta regală a prințului Harry cu Maghan Markle ar fi costat în jur de 32 de milioane de lire sterline, iar cea mai mare parte din această sumă s-a cheltuit pe securitatea evenimenutului.

„Chiar dacă nunta prinţului William şi a lui Kate Middleton a fost mai mare şi a avut loc la Westminster Abbey, securitatea pentru nunta lui Harry şi Meghan a costat mai mult, din cauza nivelului ridicat de ameninţare teroristă”, au spus specialiştii.

nunta-regală-printul-Harry-si-Meghan-Markle-2.jpg

Faptul că Windsor a trebuit să fie blocat pentru această zi a implicat alte costuri. Astfel, la eveniment a fost prezență masivă a autorităților și au fost mai multe restricții pentru magazinele și restaurantele care se aflau în zonă. Specialiștii de la compania Bridebook au calculat câteva dintre costurile-cheie a nunţii regale.

Aproximativ 90.000 de lire ar fi fost cheltuite pentru cele 20 de trompete placate cu argint care au anunţat evenimentul, 50.000 de lire sterline pentru tortul de la Violet Bakery din estul Londrei, 110.000 de lire sterline pe flori pentru a împodobi culoarul Capelei Sfântului Gheorghe la Castelul Windsor şi în Sala Mare a Sfântului Gheorghe. De asemenea, s-au cheltuit 300.000 de lire sterline pentru închirierea spaţiului unde a avut loc recepţia, în cartierul Frogmore House, 26.000 de lire sterline pe mâncarea celor 2.640 de membri ai publicului care au fost invitaţi, 30 milioane de euro pentru măsurile de securitate şi între 300.000 şi 400.000 de dolari pe rochia lui Meghan.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit sâmbătă, la capela Saint George din Windsor.

 

Sursa: avantaje.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.