Are doar 17 ani, e din Moldova și organizează Miss Continental


  • 4176
  • Daniela Costin, la 17 ani, este dansatoare profesionistă, deține o agenție de modelling și este organizatoarea competiției internaționale de frumusețe – Miss Continental UK 2017, ce va avea loc la Londra, finala fiind pe 14 iulie curent.

daniela2.jpg

Pentru SHOK.md, Daniela a mărturisit că la Londra a ajuns grație mamei sale, care a locuit acolo timp de trei ani.

„În Marea Britanie locuiesc de aproape 4 ani. Am decis să mă mut din Moldova pentru că am dorit să fiu aproape de familie și să fac o școală ce va fi recunoscută peste tot în lume”, a declarat ea.

Tânăra, până a ajunge să organizeze un concurs de frumusețe, a participat chiar ea la unul, reprezentând Anglia – la Miss Europe 2016,. „Am fost aleasă de englezi să plec în Italia, în finala internațională. A fost o experiență deosebită, pentru că am cunoscut mulți oameni, cu care țin legătura și în prezent. Anume acest concurs mi-a dat încredere și mi-a deschis ochii. Am înțeles că vreau să realizez ceva al meu. Și tot acest concurs mi-a arătat părțile negative și ce nu aș vrea să am eu în concursurile organizate, pe viitor, de mine”, a dezvăluit ea.

daniela3.jpg

Referindu-se la organizarea competiției Miss Continental UK, Daniela a spus că este o activitate solicitantă. „Sunt în perioada examenelor la școală și mai am o competiție de dans curând și toate necesită timp. Eu organizez totul de la început până la sfârșit. Vorbesc cu fiecare participantă în parte, vreau să le cunosc. La concurs au aplicat 300 de fete și am comunicat cu fiecare dintre ele, într-un fel sau altul. Chiar și website-ul competiției a fost realizat de mine” – a spus ea, precizând că în competiție vor participa fete din întreaga Europa și din țările din CSI.

daniela9.jpg

Întrebată cum reușește la doar 17 ani să facă față unor asemenea responsabilități, adolescenta a spus că nici ea încă nu și-a dat seama care e secretul. „Am început de la un vis, pe care l-am avut de mic copil, am ajuns la un concurs de talie internațională, dar am înțeles că pot mai mult decât atât. Mi-am scos toate barierele și m-am pus la lucru, neștiind ce va urma”, a mărturisit ea.

Deși Miss Continental UK este „o responsabilitate enorm de mare”, Daniela vrea să-și demonstreze sie că poate face asta. „Dacă nu o fac acum atunci când?” – se întreabă ea.

daniela.jpg

Pe lângă toate cele spuse mai sus, Daniela mai practică și dans sportiv de performanță: „Degrabă voi avea 8 ani de când dansul e parte din viața mea. Am început în glumă la clubul de dans „Tinerețe”, care era la 4 minute distanță de casa mea. Am făcut unele pauze, când m-am mutat de la Chișinău la Londra, pentru că era dificil să găsesc o școală de dans, dar nimic nu e imposibil și chiar dacă trebuie să merg două ore până la sală, mă străduiesc să ajung acolo regulat”.

Ce ține de agenția de modelling pe care o deține – se numește Continental Modelling Agency și implică modele de la Londra, dar și Chișinău. „Am început de la 0 și, în același timp, când organizez concursul – ofer contracte de muncă fetelor care fac parte din concurs și vor să înceapă o carieră în domeniu”, a explicat ea.

daniela4.jpg

Daniela a subliniat că a organizat și organizează doar evenimentele din cadrul concursului: pre-finala din 6 mai și o sesiune foto cu designeri de acolo și finalistele concursului, pe 4 iunie.

„În modelling am lucrat, practic, doi ani. Am fost model la London Fashion Week pentru un brand excepțional de încălțăminte. Am mai fost model la diferite proiecte, precum Asian Bride Photoshoot și am lucrat cu mulți fotografi de aici. Am mai fost filmată într-un rol secundar într-un film indian”, a mai povestit Daniela.

În prezent, despre tânăra de 17 ani din Moldova, care deja se poate mândri cu numeroase realizări, postul de televiziune Channel 5 realizează un documentar, ce va fi lansat în septembrie 2017.

daniela1.jpg

daniela5.jpgdaniela6.jpgdaniela8.jpg

shok.md


Поделись новостью с друзьями!