Arata ca un cuplu obisnuit, dar ea e de fapt mama lui


  • 2998
  • Cand lumea ii vede impreuna pe strada, crede ca sunt un cuplu, dar de fapt, superba femeie din imagni este mama baiatului.

Liu Yelin are 50 de ani, dar arata ca o tanara de 25 de ani. Care este secretul sau? Chinezoaica Liu Yalin s-a angajat pentru prima data la varsta de 17 ani si timp de trei decenii a lucrat ca bibliotecara. Acum, ea este pensionara, dar nimeni nu ar ghici ca se afla pe drumul de a deveni bunicuta.

4256781.jpg

„Oamenii sunt deseori socati cand afla ca am aproape 50 de ani. De cate ori merg la cumparaturi si le spun oamenilor ce varsta am, diversi necunoscuti ma intreaba care-i secretul meu”, a declarat Liu pentru Daily Mail.

4256791.jpg

„Daca ti se pare ca arati rau, asta este pentru ca nu ai transpirat destul. Ma simt de parca as avea inca 15 ani", a povestit femeia. Lookul sau fantastic ii da insa si dureri de cap uneori (metaforic vorbind), pentru ca oamenii care nu o cunosc, au impresia, atunci cand o vad impreuna cu fiul ei de 22 de ani, ca sunt iubiti, nu mama si fiu.

4256841.jpg

Liu isi aminteste de momentul cand a mers cu fiul sau la nunta unei prietene, iar anumiti invitati erau foarte interesati sa afle daca baiatul care o insotea era noul sau partener.

4256801.jpg

Nu va imaginati ca frumusetea si aspectul sau fizic foarte tanar se datoreaza vreunei operatii estetice sau cometicelor. Liu a marturisit ca se mentine atat de frumoasa doar prin exercitii fizice periodice pe care le practica de mai bine de trei decenii.„inot si fac exercitii cu greutati in fiecare zi. Cel mai mult imi place sa inot iarna, in spatiu deschis. Cand toata lumea se imbraca cu haine groase, eu ma dezbrac in costum de baie si ma scufund in apa rece ca gheata”, a mai povestit ea.

4256811.jpg

Este incredibil cum scufundarea in apa foarte rece timp de 30 de ani a ajutat-o pe Liu sa aiba un corp perfect pe care chiar si cele mai celebre fotomodele cu greu in obtin.si cum este si o fire foarte sociabila, Liu isi tine la curent cei peste 70.000 de urmaritori de pe retelele de socializare cu multe fotografii in care apare in ipostaze super-sexy in costum de baie sau la antrenament.

4256861.jpg

Frumoasa chinezoaica este si-a intarit caracterul si corpul prin fitness si este intotdeauna in competitie cu ea insasi. in martie 2016, Liu a strabatut Stramtoarea Malacca doar inotand, plecand de pa tarmul malaezian Penang. 

4256851.jpg

click.ro


Поделись новостью с друзьями!