Adolescenta are toate sansele sa fie numita cea mai frumoasa femeie din lume


  • 2948
  • Se spune despre ea ca este copia fidela a mamei sale si multi nu iui gasesc absolut niciun defect.

Kaia Gerber, fiica supermodelului din anii '90 Cindy Crawford, nu inceteaza sa uimeasca cu frumusetea ei naturala. A crescut de mica in lumea modellingului, iar la 10 ani semna primul ei contract, cu Versace Kids. O perioada mama ei a tinut-o departe de lumea showbizului, insa nu a putut sa o fereasca la infinit.

4303581.jpg

Desi are doar 15 ani, Kaia a descifrat deja tainele machiajului si face toate lucrurile pe care le presupune cariera de model. Se machiaza, se coafeaza, merge la evenimente si se pozeaza in costum de baie.

4303541.jpg

"Mama e pe principiul "cu cat mai putin, cu atat mai bine" in ceea ce priveste machiajul. Mi-a aratat cum sa folosesc machiajul ca sa imi accentuez frumusetea, nu sa imi schimb trasaturile. Nu mi-a impus nicio regula legata de machiaj cand eram mai mica. Ma lasa sa ma machiez cat de mult vreau. Dar acum, cand sunt mai mare, nu mai port machiaj decat daca am vreun job", a spus intr-un interviu Kaia.

Screenshot_1.jpg

Kaia este deja un model profesionist si calca pe urmele lui Cindy Crawford. A intrat in gasca lui Kendall Jenner si este din ce in ce mai activa in lumea mondena.

Screenshot_2.jpgScreenshot_3.jpgScreenshot_4.jpg

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!