A fost jignita mult ani la rand din cauza alunitelor de pe corp


  • 4235
  • O tanara din Malaysia care a fost agresata neincetata pentru alunitele care ii acopera fata, le da peste nas criticilor si ar putea fi incoronata Miss Universe.

Screenshot_1.jpg

Evita Delmundo are numai 20 de ani. Tanara s-a nascut cu multe alunite pe fata si pe trup, dar si cateva semne din nastere care ii acopera gatul si umerii. De-a lungul timpului tanara a fost adesea criticata pentru felul in care arata si nu a avut deloc incredere in ea, ba chiar a fost timida si ii era teama sa mai iasa in public.

Abia dupa ce a crescut si-a dat seama ca trebuie sa aiba incredere in sine. Colegii din gimnaziu si liceu au ajutat-o sa isi depaseasca conditia, dar si mama sa, care a predat la scoala unde a mers Evita. Tanara a refuzat sa apeleze la operatii pentru a-si scoate alunitele, iar acum este apreciata pentru frumusetea ei naturala si a fost aleasa printre tinerele din tara ei care participa la castingul Miss Universe.

Screenshot_2.jpg

Medicii au sfatuit-o pe tanara sa nu isi scoata alunitele pentru ca acest lucru ar putea sa ii afecteze sanatatea, iar de atunci, de la varsta de 16 ani, Evita a decis ca trebuie sa isi accepte trupul asa cum i-a fost dat.

Screenshot_3.jpg

Evita lucreaza acum intr-o cafenea si s-a inscris in concurs pentru ca vrea sa duca mai departe ideea de frumusete naturala. Aceasta a marturiusit ca indiferent daca nu va trece peste aceasta etapa de selectie nu se va da batuta si va lupta in continuare pentru a-si transmite mesajul femeilor din intrega lume.

protv.ro


Поделись новостью с друзьями!