A consumat 7000 de calorii pe zi ca sa devina un pachet de muschi


  • 4736
  • Dupa Chris Evans, care s-a umplut de muschi pentru "Captain America", si Chris Hemsworth, spectaculosul "Thor", suedezul Alexander Skarsgard si-a schimbat stilul de viata pentru a juca in "The Legend of Tarzan".

a-consumat-7000-de-calorii-pe-zi-ca-sa-devina-un-pachet-de-muschi-cum-arata-tarzan-la-un-an-de-la-incheierea.jpg

a-consumat-7000-de-calorii-pe-zi-ca-sa-devina-un-pachet-de-muschi-cum-arata-tarzan-la-un-an-de-la-incheierea_2.jpg

In urma cu un an, Alexander a facut sacrificii pentru a fi in forma maxima si a se transforma intr-un om al junglei veritabil. Cu trei luni inainte de a incepe filmarile pentru noul film "Tarzan", el si-a triplat cantitatea de mancare si a inceput sa mearga tot mai des la sala. A luat in greutate 10 kilograme si a tras de fiare cu antrenorul lui personal. 

a-consumat-7000-de-calorii-pe-zi-ca-sa-devina-un-pachet-de-muschi-cum-arata-tarzan-la-un-an-de-la-incheierea_1_size19.jpg

Cand a inceput propriu-zis filmarile si de-a lungul sase luni de productie, starul nu a consumat absolut deloc alimente cu zahar sau gluten, si-a luat la revedere de la tot ce se bazeaza pe grau si nu a cedat nici tentatiei de a manca branza sau lapte. Alex a spus "pas" la alcool si a mancat sase mese pe zi.

Screenshot_1.jpg

Dar la un an de la incheierea proiectului? Alexander Skarsgard a fost surprins in Capri, in costum de baie, cu muschii la vedere, iar fanele nu au ramas dezamagite. Suedezul e in continuare in forma maxima si ar putea oricand sa intre din nou in rolul cu care a surprins alaturi de Margot Robbie.

protv.ro


Поделись новостью с друзьями!