10 vedete care nu își vor lăsa averea copiilor


    Dacă credeai că copiii vedetelor vor duce o viață liniștită, fără griji financiare, te-ai înșelat. Cel puțin când vine vorba de aceste 10 vedete care sub nicio formă nu le vor lăsa averea copiilor, ci unor organizații caritabile.

Sting

Gordon Matthew Sumner, cunoscut sub numele de Sting, a obținut totul de unul singur și vrea ca și cei șase copii lui să facă același lucru. Cel puțin asta a declarat în anul 2014.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay și Tana Hutcheson au convenit să își învețe copiii că banii nu sunt cel mai important lucru în viață. Ei vor ca urmașii lor să se bucure de alte lucruri în loc să alerge după bani.

Barron Hilton

Barron Hilton, actualul deținător al lanțului hotelier Hilton a donat 97% din averea sa organizațiilor caritabile. Deși el însuși a moștenit averea de la tatăl său, Conrad Hilton, el a decis să dea banii familiei oamenilor nevoiași.

barron-hilton.jpg

George Lucas

După ce a creat „Star Wars”, George Lucas nu a mai avut probleme financiare. Totuși, nu plănuiește să împartă averea cu cei patru copii ai săi.

george-lucas.jpg

Bill Gates

William Henry Gates al III-lea, cunoscut mai ales ca Bill Gates, este co-fondator al Microsoft Corporation. Este pe locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume și totuși a decis să nu le lase averea copiilor.

Jackie Chan

Copiii lui Jackie Chan, ambii recunoscuți, dar cu femei cu care nu a fost căsătorit, nu vor primit niciun ban din averea tatălui lor.

jackie-chan.jpg

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Cuplul vrea pur și simplu ca cei doi copii ai lor să crească ca fiind persoane bune. Asta este tot ce își doresc.

Elton John

Printre alți oameni faimoși, cântărețul Elton John vrea pentru copiii lui să încerce să atingă măreția pe cont propriu.

Mark Zuckerberg

Cum Mark Zuckerberg a dezvoltat Facebook de unul singur, el își dorește ca și copiii săi să ofere tot ce pot în loc să aibă totul de-a gata.

Gene Simmons

Cântărețul israelian Gene Simmons are o avere de 300 milioane de dolari. Totuși, el consideră că poate face lucruri mult mai bune cu banii săi.

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.