Încă un copil pentru Kate și prințul William? Iată de ce așa vor sta lucrurile


    Ca viitoare regină a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Kate Middleton vrea să calce pe urmele actualului monarh. Însă dorința lui Kate de a fi precum Elisabeta a II-a depășește îndatoririle regale. Se pare că soția prințului William vrea să aibă patru copii, întocmai care regina.

inca-un-copil-pentru-Kate-si-printul-William.jpg

”Regina are patru copii, așa că Kate și William vor încerca să calce pe urmele ei”, a povestit o sursă din anturajul celor doi. ”Kate întotdeauna a spus că vrea să aibă patru copii”, a mai completat aceasta.

Kate și William, ambii în vârstă de 36 de ani, căsătoriți în aprilie 2011, sunt deja părinții prințului George, în vârstă de 5 ani, prințesei Charlotte, de 3 ani, și prințului Louis, de 5 luni. Deși ducesa de Cambridge a născut recent, sursa susține că amândoi sunt perfect deschiși ideii de a mai avea încă un copil.

”Kate speră că va fi o fată. Le tot spune apropiaților: "Vreau ca Charlotte să aibă o soră!". Lui William, însă, i-ar plăcea încă un băiat”, a povestit sursa.

Și e de înțeles de ce Kate ar mai doi să aibă o fetiță. Legătura dintre ea și Pippa, sora sa, e una foarte apropiată și i-ar plăcea ca Charlotte să aibă, la rândul ei, parte de așa ceva.

O altă sursă susține că i-a auzit pe Kate și William vorbind despre eventualitatea de a mai avea un copil și că cei doi spun, legat de asta, ”Niciodată să nu spui niciodată!”.

Iar o altă sursă spunea recent că, de fapt, William și-ar dori chiar cinci copii, dar că Kate consideră că patru ar fi suficient. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile. Kate mai are în față destui ani în care poate deveni mămică, așa că orice scenariu pare plauzibil în acest moment.

libertateapentrufemei.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.