Tinea diete si se infomenta, pana la anorexie


  • 3721
  • De-a lungul timpului oamenii au incercat sa gaseasca reteta perfecta pentru a obtine trupul armonios si frumos.

img_2530931_thumbs_600x400_4375041.jpg

De data aceasta, un model crede a aflat raspunsul. Hattie Boydle a incercat fiecare dieta si a luptat din rasputeri sa obtina trupul perfect, care sa o faca fericita. Tanara se simtea vinovata de fiecare data cand manca fructe, bea lapte sau manca paine si nu a reusit sa treaca niciodata cu bine de etapa care urmeaza dupa dieta.
 
A durat cativa ani pana sa isi dea seama ca este vorba de fapt despre echilibru. Stilul ei de viata s-a schimbat dupa ce a invatat sa se iubeasca in orice moment, inainte de a vedea rezultatele antrenamentelor din sala de sport pe trupul sau.

Screenshot_1.jpg

Hattie mai spune ca marketingul din ziua de astazi contine si informatii pe care oamenii le inteleg gresit. Tanara sustine ca dietele sunt restrictive, iar cel mai important lucru este sa iti acorzi suficient timp ca sa pui in balanta starea spiruituala, cea mentala si cea psihica.

Screenshot_2.jpg

Frumoasa blondina mai sustine ca niciodata nu este bine sa iti fortezi trupul si ca prea mult sau prea devreme nu inseamna neaparat rezultatele asteptate.

Iata cum arata Hattie inainte si cum arata acum:

Screenshot_3.jpg

protv.ro


Поделись новостью с друзьями!