Tehnici de meditatii sub dus care te ajuta sa fii mai ferecita


    Exista cateva tehnici de meditatie ce pot fi realizate in doar cateva minute. Unele dintre acestea pot fi facute chiar sub dus. Iata care sunt acestea si, cel mai important, cum ne pot face sa ne simtim mai bine.

Cui nu îi place ca după o zi extraordinar de obositoare și încărcată să se relaxeze câteva minute sub un duș fierbinte?

8 Secrete pentru a atrage fericirea in viata ta chiar acum

Acest moment poate fi extrem de benefic nu doar pentru corpul nostru, ci și pentru mintea noastră dacă învățăm să profităm de el.

Meditația sub duș ne poate ajuta să eliminăm energia stagnantă, starea de stres și anxietate, readucând zenul și pacea în viața noastră.

Permiterea curgerii apei din partea de sus a capului de-a lungul spatelui ne poate ajuta să ne deschidem centrele energetice sau chakrele, acest lucru ducând la energizarea sufletului și la creșterea vibrațiilor pozitive. De asemenea, acest mic exercițiu poate stimula creativitatea (unul dintre motivele pentru care multe persoane au cele mai bune idei în timpul dușului).

În cazul în care vreți să aflați mai multe despre meditația în duș, acestea sunt cele 3 exerciții de meditație simplă pe care specialiștii ni le recomandă și care pot fi realizate în doar câteva minute.

The-7-Amazing-Health-Benefits-of-Cold-Shower-Reasons-Why-You-Should-Take-More-Cold-Showers.jpg

Tehnica de meditație sub duș numărul 1:

Pe măsură ce îți cureți corpul, repetă următoarea mantră: "Mă curăț pentru a simți lumină, liniște și pace în sufletul meu." Continuă să repeți această mantra pe tot parcursul dușului.

În timpul în care clătești cu apă gelul de duș sau săpunul imaginează-ți toată energia negativă pe care nu ți-o dorești cum părăsește corpul tău, curgând șiroaie către scurgere.

Pornește din nou dușul, închide ochii și vizualizează picăturile de apă ce cad pe corpul tău, formând o lumină albă aurie protectoare în jurul corpului. Înainte de a deschide ochii inspiră și expiră profund de trei ori.

Tehnica de meditație sub duș numărul 2:

Permite ca apa să curgă direct pe zona cefei. Aici se află o chakra sensibilă ce poate ajuta la deblocarea creativității.

Pe măsură ce permiți ca apa să coboare pe spate, încearcă să fii conștientă de senzația pe care o simți. Permite minții tale să se liniștească și gândurilor să dispară pentru câteva momente.

În acest exercițiu de meditație este extrem de important să devii conștientă și prezentă în acest moment; pentru a face asta poți încerca, de asemenea, să respiri adânc (o modalitate de a îți ajuta mintea să se relaxeze).

1460978692.jpg

Tehnica de meditație sub duș numărul 3:

În timp ce îți cureți corpul, repetă următoarea mantră: "Te iubesc. Mulțumesc."

Recită această mantră pe tot parcursul dușului și permite-ți să simți cu adevărat recunoștința și dragostea pentru tine. Te poți concentra chiar asupra anumitor părți ale corpului care necesită mai multă atenție (zonele cu defecte sunt cele mai importante în acest moment).

Pe măsură ce clătești spuma de pe corp, închide ochii și pune mâna în zona inimii. Inspiră și expiră profund de 5 ori, permițându-ți să simți emoția de recunoștință ce radiază din inima ta.

kudika.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.