Soluţii pentru cuticule fine


    Pieliţele franjurate şi uscate dau un aspect neîngrijit unghiilor. În schimb, când sunt bine cosmetizate, manichiura este perfectă.

Întreţinerea cuticulelor este o provocare pentru orice femeie care spală zilnic vase. Ba chiar şi spălatul pe mâini poate să le usuce. Prin urmare, deshidratarea este cea mai mare problemă. Aplicarea cremelor de mâini ajută la hidratarea pieliţelor din jurul unghiilor, însă într-o mică măsură. Pentru a le menţine fine, e nevoie de un tratament mai puternic. Nu este complicat, e nevoie doar de consecvenţă. Iată trei căi simple să ai mereu cuticulele îngrijite!

 

Soluţii de îngrijire
Există multe geluri şi creme speciale pentru cuticule, pe care le găseşti la diferite branduri. Se aplică pentru 1-2 minute pe forma unghiei, se masează, apoi se curăţă foarte uşor, fie că le tai cu forfecuţa, fie că le împingi cu un beţişor. Multe dintre ele se folosi pentru îngrijirea zilnică. Specialiştii recomandă să le aplicăm cel puţin o dată pe zi, apoi să le masăm uşor. Nu sunt foarte scumpe, dar fac miracole pentru aspectul unghiilor.

 

Topeşte-le cu lămâie!
Dacă nu ai un produs special pentru îngrijirea pieliţelor, apelează cu încredere la lămâie, pentru că face minuni! Plină de vitamine şi minerale, lămâia aduce beneficii unghiilor. Acidul citric topeşte pieliţele şi redă unghiilor aspectul natural atunci când sunt pătate şi le face mai puternice. Masează cuticulele cu zeamă de lămâie ori înfige degetele într-o jumătate de lămâie pentru cinci minute.

 

Uleiul, mereu încredere
Există uleiuri speciale pentru unghii, însă orice fel de ulei este bun să-ţi menţii cuticulele fine. Se aplică o picătură pe fiecare unghie şi se masează îndelung cel puţin o dată pe zi. Unghiile vor fi şi ele hrănite şi hidratate. Când cuticulele sunt foarte uscate şi franjurate, uleiul se aplică de mai multe ori pe zi. Vei vedea că, numai după câteva zile de tratament intensiv, cuticulele vor deveni invizibile, iar manichiura ta va arăta perfect.

 

femeia.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.