Vrei să spui mulțumesc doctorului care te-a pus pe picioare după o boalăgrea? Sau poate ai rămas impresionat de felul cum ți-a vorbit și te-a tratat? Ori pur și simplu vrei să-i spui cât de mult îi apreciezi munca și faptul că nu a plecat din țară. 

    Pentru aceasta Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) lansează campania „Mulțumesc, Doctore!” 

În cadrul acesteia, oricine dintre dumneavoastră poate spune Mulțumesc Doctorului căruia îi este recunoscător și îi datorează însănătoșirea.

Tu alegi cum să-I transmiți mesajul – fie îi scrii pe rețele de socializare, fie lași un comentariu pe platforma www.spitale.md, pe blogul personal ori trimiți un mesaj scris sau video pe adresa natalia.savciuc@pas.md. Promitem să-l publicăm. 

Nu uita să folosești #multumescdoctore. Dacă nu vrei să faci nimic din ceea ce ți-am propus, poți allege una dintre fotografiile de pe spitale.md, o distribui, indicând doar numele doctorului și instituția în care lucrează cu #multumescdoctore. 

De Ziua Lucrătorului Medical și Farmacistului, echipa Spitale.MD va premia cel mai apreciat doctor dintr-un spital rational, municipal și republican. 

Parteneri media: mama.md, Platforma E-sănătate.MD

Mai multe detalii despre Campania „Mulțumesc, Doctore!” le puteți adresa Nataliei Savciuc, la numărul de telefon 079993992, e-mail – natalia.savciuc@pas.md.

Campanie susținută în cadrul proiectului ”Monitorul Sănătăţii pentru o bună guvernare în RM” implementat de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (centrul PAS), cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova/programul Sănătate Publică” Opiniile prezentate în clip aparțin vorbitorilor și nu reflectă neapărat opinia Fundației.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.