Manichiura Shellac: o alternativă mai bună decât manichiura cu gel. Iată de ce


  Dacă visul tău este să ai o manichiură impecabilă timp de două săptămâni, dar fără ca unghiile tale să aibă de suferit, atunci manichiura Shellac este perfectă pentru tine.

beautiful-blur-care-887352.jpg

Ce este manichiura Shellac?

Shellac este numele de brand pentru un produs creat de compania Creative Nail Design (CND). Este un produs hibrid, adică jumătate ojă, jumătate gel. Se aplică pe unghiile naturale la fel ca oja obișnuită, fără să fie nevoie de pilirea suprafeței unghiei. Se usucă apoi folosind lampa cu lumină UV, exact ca și manichiura cu gel.

Unghiile din acril și gel sunt construcții false aplicate pe unghiile tale naturale. Ambele pot fi modelate astfel încât să se potrivească formei naturale a unghiilor sau pentru alungirea lor. Prin urmare, dacă vrei unghii mai lungi, atunci ai nevoie de aplicații din acril sau gel. De asemenea, unele femei folosesc gel sau acril pentru a avea unghii și manichiuri mai rezistente, deși pe termen lung aceste tehnici îți slăbesc rezistența unghiilor naturale.

Shellac este un amestec special din gel și ojă. Pentru că este exact ca o ojă, nu poate fi folosit pentru alungirea unghiilor. Dar asemănarea cu gelul face manichiura Shellac să fie rezistentă și de durată.

De ce este manichiura Shellac o alternativă mai bună decât manichiura cu gel?

Cel mai important avantaj este acela că manichiura Shellac nu îți afectează sănătatea unghiilor la fel de mult precum gelul sau acrilul. Motivul este metoda de aplicare, care nu necesită pilirea și mătuirea unghiei.

Un alt beneficiu major este aspectul natural, identic cu oja, dar cu o strălucire puternică și o rezistență foarte bună.

Manichiura Shellac poate rezista pe unghii timp de două săptămâni. De asemenea, Shellac este aplicat într-un strat subțire, care nu îți îngroașă unghia așa cum se întâmplă în cazul construcțiilor din gel sau acril.

Ce trebuie să știi despre manichiura Shellac:

– Deși arată precum o ojă obișnuită, Shellac poate fi aplicat numai în saloanele specializate sau de către specialiști.

– Este necesară folosirea lămpii cu lumina UV pentru uscarea manichiurii Shellac

– Manichiura Shellac este disponibilă într-o gamă foarte variată de culori și stiluri, exact ca oja obișnuită

– Nu poți îndepărta acasă manichiura Shellac, pentru că este necesar un produs special pentru dizolvare, care se găsește numai în saloane

– Nu poți folosi manichiura Shellac pentru a-ți alungi unghiile sau pentru a le da o altă formă. Aceasta arată exact ca o ojă și nu este folosită pentru construcția unghiilor false

– Manichiura Shellac durează până la 14 zile pe unghii

eva.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Iată cum să îndepărtezi oja semipermanentă fără să dteriorezi unghia şi cuticula.
   Protejează pielea. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să foloseşti o cremă de mâini hidratantă pentru că vei folosi produse care vor acţiona nu doar la nivelul unghiei, ci şi al pielii.
   Foloseşte un buffer. Următorul pas este să foloseşti un buffer peste primul strat de ojă, astfel încât să creezi o zonă prin care să poată pătrunde acetona.
   Înmoaie dischete demachiante în acetona. Ia câteva dischete demachiante, taie-le bucăţi mai mici, cât să acopere unghia şi aplică acetona pe ele. Asigură-te că foloseşti acetona 100% şi nu doar un produs pentru îndepărtarea lacului de unghii. În general, acestea conţin acetona dialuat şi va fi nevoie de un timp mai lung pentru îndepărtarea ojei de pe unghie.
   Prinde dischetele cu folie de aluminiu. După ce ai plicat pe unghie dischetele înmuiate în acetonă, securizează-le cu ajutorul foliei de aluminiu pe care, la rândul ei, o împarţi în mici fâşii.
   Aşteaptă 10-15 minute. După ce ai bifat paşii de mai sus, trebuie să ai puţină răbdare şi să aştepţi 10-15 minute, în cazul în care ai folosit 100% acetonă. Dacă ai ales o formulă diluată, este nevoie de 30 de minute sau mai mult ca oja să se îndepărteze complet. Odată ce dai jos foliile de aluminiu ar trebui ca oja să se îndepărteze complet sau cel puţin să se umfle. Regula de aur: nu o îndepărta cu ustensile pentru a nu deteriora patul unghial.
   Foloseşte un buffer. Din nou, ne întoarcem la buffer, de data aceasta pentru a curăţa complet unghia şi pentru a-i oferi luciu. După tot acest proces, alege să aplici un ulei pentru cuticule, iar după câteva minute spală-te pe mâini şi aplică o cremă hidratantă.
   csid.ro
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Dar ce este manichiura gradient? Un astfel de stil de a colora unghiile presupune trecerea treptată de la o nuanță mai închisă la una mai deschisă a aceleiași culori. De exemplu, se poate face o trecere treptată de la roșu până la roz pal. Se poate obține același efect interesant și prin folosirea unor culori diferite, din aceeași gamă. În acest caz, manichiura include mai multe culori. De exemplu, poți trece treptat de roșu, corai, portocaliu și apoi galben.   Însă pasionatele de ojă și colorarea unghiilor au dus trendul la un alt nivel și au inventat manichiura gradient pe "verticală". Acest lucru presupune crearea unei treceri treptate de culoare nu pe aceeași unghie, ci de la o unghie la alta. Întreaga manichiură va avea un efect gradient deosebit.


   Este un stil perfect pentru vară, mai ales dacă alegi să folosești culori intense, puternice, care se potrivesc de minune cu atmosfera estivală. Bineînțeles, o astfel de manichiură arată bine indiferent dacă alegi culori închise sau deschise. Este la fel de frumoasă și atunci când folosești nuanțe nude.


   Pentru vară, cele mai populare variante de culoare sunt cele în tonuri intense de roșu, roz, oranj, galben, verde sau bleu. Și oja în nuanțe neon se potrivește pentru acest stil. Este o variantă originală de a combina două tendințe importante în manichiură ale acestei veri. De asemenea, poți să folosești și două nuanțe diferite cu subton asemănător. O variată poate fi rozul în asociere cu lila, galben cu verde sau corai cu galben.   Dacă manichiura gradient pe aceeași unghie este de preferat să fie realizată la salon pentru că necesită o tehnică specială, varianta cu trecere treptată de la o nuanță la alta pe fiecare unghie este mult mai simplă. Tot ce trebuie să faci este să investești în nuanțele de ojă care te ajută să creezi efectul gradient și să aplici pe fiecare unghie un ton diferit, de la cel mai închis la cel mai deschis sau invers.
   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Faptul că ne permite să avem unghii impecabile săptămâni la rând fără grija că oja ar putea sări de pe unghii după numai două zile este motivul pentru care iubim manichiura cu gel. Femeile ocupate iubesc la nebunie această tehnică revoluționară în materie de manichiuri.
   Aparent manichiura cu gel are numai beneficii. Până în clipa când trebuie să-ți cureți unghiile... Dacă le dezlipești, greșeală de care ne facem cu toate vinovate, vei observa că unghiile tale naturale se subțiază, sunt neuniforme și fragile. Deși ne facem programări pentru a ne pune unghii cu gel, de obicei nu ne programăm și pentru a le da jos așa cum ar fi indicat, de către specialiști. 
   Dacă te afli în această situație și vrei să-ți cureți manichiura cu gel, atunci trebuie să încerci metoda corectă. Iată cum să cureți manichiura cu gel pas cu pas:
   Pasul 1: Pilește delicat stratul exterior al unghiilor
   Folosește o pilă specială pentru a pili delicat suprafața unghiilor, fără să zgârii cuticulele și pielea din jur. Folosește o pilă fină, care are o granulație de la 100 până la maximum 300. În acest fel îndepărtezxi stratul superior al formulei cu gel, ceea ce permite acetonei să penetreze mai eficient gelul.
   Pasul 2: Înfășoară-ți unghiile
   Trebuie să folosești acetona pentru a dizolva manichiura cu gel. Dar spre deosebire de oja obișnuită care se curăță prin ștergere, manichiura cu gel trebuie să se dizolve pentru a putea fi îndepărtată. 
   Taie câteva dischete demachiante din bumbac în zece bucăți pătrate, apoi taie zece fâșii de folie din aluminiu.
   Înmoaie fiecare bucățică de dischetă în acetonă și așază câte una pe fiecare unghie.Înfășoară unghiile cu folia de aluminiu și răsucește pentru a le fixa.
   Repetă pentru toate cele zece unghii și lasă să acționeze timp de 10-15 minute.
   Aplică o cremă hidratantă sau vaselină cosmetică pe zona cuticulelor și pe pilea din jurul unghiilor pentru a le proteja de efectul deshidratant al acetonei.
   Pasul 3: Îndepărtează folia și bucățile de dischetă
   Nu te speria dacă gelul este în continuare pe unghii. Vor fi suficient de moi încât pot fi îndepărtate cu ușurință cu un spatulă pentru cuticule. Dacă gelul nu este suficient de moale încât să poată fi curățat, va trebui să înfășori iar unghiile și să lăși acetona să mai acționeze. De aceea este bine să testezi pe o singură unghie, în loc să le desfaci pe toate.
   Pasul 4: Hidratează
   Unghiile tale vor fi mai sensibile și mai uscate din cauza gelului și a acetonei, prin urmare va trebui să le hrănești și să le hidratezi cu un ulei bogat în nutrienți. Poți folosi un ulei special conceput pentru îngrijirea unghiilor, dar la fel de eficient este și un ulei natural precum cel de migdale, măsline, ricin etc. Pune o picătură de ulei pe fiecare unghie și masează pe patul unghiei cu mișcări circulare. Masează-ți apoi mâinile cu o cremă pentru mâini și unghii.
   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Ca şi cum această artă nu ar fi suficient de dificilă, unii artişti în domeniu folosesc unghiile drept o pânză pe care să picteze. Ideile prezentate sunt dovada vie că o imagine valorează cât o mie de cuvinte.


   Iată idei de manichiură din care să te inspiri dacă vrei să încerci ceva ieşit din comun!   eva.ro
 •