Greşeli pe care le realizezi vara când aplici fondul de ten


    Toate am trecut prin acel moment, vara, să ne privim în oglindă şi să vedem cum machiajul nostru este aproape ruinat din cauza căldurii. Dar asta nu înseamnă că nu există nicio modalitate de a scăpa de această grijă.

Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le faci când aplici fondul de ten pe timpul verii.

 

576d1c4136a8b_54970131dfa2255b441a8d8ca4dc9921.jpg

 

Nu foloseşti nuanţa potrivită. Ei bine, pe timpul iernii, cu siguranţă tenul este mult mai deschis, în comparaţie cu sezonul de vară. Aşa că, va trebui să investeşti într-un fond de ten cu o nuanţă sau două mai închis faţă de cel pe care-l foloseşti de obicei.

 

Nu foloseşti formula corespunzătoare. Fondul de ten cu acoperire mare pe care-l foloseai pe parcursul iernii, cu siguranţă nu te va mai ajuta şi în sezonul cald, mai ales că piele transpiră, iar acesta poate curge de pe faţă. Foloseşte un fond de ten mai aerat, cu o acoperire medie şi, foloseşte-te de corector pentru a scăpa de micile imperfecţiuni.

 

Aplici prea mult produs. Nu trebuie ca faţa să fie acoperită perfect, cu foarte mult produs, pe timpul zilei. Aşa că, lasă pielea să respire şi adoptă un aspect natural şi strălucitor. Poţi aplica produsul cu ajutorul degetelor, în cantităţi mici.

 

Uiţi să fixezi machiajul. Odată ce ai aplicat fondul de ten, pe timpul verii, acesta trebuie să fie fixat pentru a nu se scurge sau pentru a nu obţine un aspect inestetic. Alege să faci acest lucru cu ajutorul unei pudre translucide sau cu ajutorul unui spray de fixare.

 

Nu foloseşti instrumentele potrivite. Pentru aplicarea machiajului, pensulele sunt cele mai căutate însă, dacă vrei un aspect perfect, cu siguranţă vei dori să foloseşti un burette. Acesta va ajuta la aşezarea produsului pe faţă, dar mai ales, va reduce excesul de produs.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.