Fostul pușcariaș, acum top-model


  • 2420
  • Prizonierul care a facut furori pe internet si a devenit dorit de toate casele de moda, si-a facut debutul la Ney York Fashion Week, in fata Madonnei si a altor celebritati.

Jeremy Meeks a fost acuzat de posesie ilegala de arme si condamnat la 2 ani si 3 luni de detentie, iar asta i-a schimbat viata in mai multe moduri decat s-ar fi putut gandi vreodata barbatul.
58a41726511e9_Screenshot_2.jpg
A fost remarcat de o multime de doamne si domnisoare, dar si de o multime de agentii de fotomodele, care si-au dorit sa lucreze cat mai repede cu el. Contul sau de Instagram a fost luat cu asalt, iar acum peste 750 000 de persoane ii urmaresc postarile, care strang, de fiecare data, zeci de mii de aprecieri.
58a404fd55acd_Screenshot_1.jpg
Ultimele imagini cu Jeremy il arata intr-o postura complet noua pentru el, la prezentarea de la New York Fashion Week, pentru Philipp Plein. In public s-au aflat o multime de celebritati, printre care si Madonna , Paris Hilton si Kylie Jenner. Barbatul in varsta de 33 de ani este casatorit si are un baietel in varsta de 7 ani, care pare sa ii fi mostenit trasaturile care l-au facut celebru.
58a417315c762_Screenshot_1.jpg
Sotia sa are inca un baiat si o fata, dintr-o relatie anterioara, iar Jeremy a devenit si tatal lor, fotografiile sale aratand ca are o relatie apropiata cu fiecare dintre cei 3 copii.

 

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!