Femeia care se crede o zana in carne si oase


  • 3650
  • Grace Neutral este artist tatuator si o mare iubitoare de fantasy. Tanara si-a transformat aspectul fizic astfel incat sa arate ca o zana in carne si oase, iar rezultatul este unul cel putin interesant.

femeia-care-se-crede-o-zana-in-carne-si-oase-cum-arata-si-cu-ce-se-ocupa-de-fapt_size19.jpg

Dupa ce a studiat arta, Grace a descoperit tatuajele si s-a specializat in cele care se bat punct cu punct. Initial, si-a folosit propria piele drept "ciorna" si, dupa ce a capatat experienta, a devenit foarte cautata. Cand tatueaza, tanara se inspira din filmele  lui Hayao Miyazaki, dar si din arta aboriginala, elementul comun din desenele ei fiind misticismul.

Nu doar arta permanenta de pe pielea artistei e interesanta insa, ci si aspectul ei general. Grace Neutral arata ca o zana in carne si oase, are piercing-uri pe fata, se machiaza intr-un stil unic si isi pune adesea lentile de contact care o transforma.

In zona chipului, bruneta are si niste semne de tipul unor cicatrici, care ii completeaza aspectul si ii determina pe cei din jur sa o compare cu un personaj din lumile fantastice. Iata imagini cu artista:

Screenshot_1.pngScreenshot_2.pngScreenshot_3.png

protv.ro


Поделись новостью с друзьями!