Femeia care şi-a făcut 350 de proceduri cosmetice


  • 4482
  • Peste 1,5 milioane de lire sterline. Mai exact, 1.735.608 euro. Atât a costat corpul pe care îl are acum fostul model britanic Alicia Douvall, în vârstă de 42 de ani.

Renumită pentru numărul-record de operaţii estetice şi de proceduri cosmetice la care s-a supus, ea a realizat marţi, la Londra, un pictorial în care îşi etalează cu generozitate corpul extrem de preţios. Însă este acesta şi atât de frumos pe cât a investit posesoarea sa?

alicia-douvall-pics-closer-image-4-255987938.jpg

Ei bine, fotografiile "spun" tot. Şi nu o avantajează, ba dimpotrivă. Dacă e să o "demontăm" piesă cu piesă, aşa cum se întâmplă cu o maşină care ajunge într-un atelier de tinichigerie pentru a i se depista istoricul plin de reparaţii nu tocmai reuşite, observăm, cu toată indulgenţa, că suma astronomică pe care Alicia a cheltuit-o n-a transformat-o într-o femeie de vis. 

Trăsăturile faciale sunt evident modificare, mai degrabă malformate, impresie accentuată de colţurile căzute ale gurii. Implanturile mamare cu silicon nu reuşesc să atragă suficient atenţia de la genunchii inestetici şi mai ales de la posteriorul "prăbuşit" de care vedeta pare să fie foarte mândră după cum îl arată spre camera foto. 

kinopoisk.ru-Alicia-Douvall-812824.jpg

Impresia de derizoriu este accentuată şi de piesele de lengerie în care modelul a pozat, în special de neglijeul albastru care îi dădea mai degrabă un aer vulgar ce evocă mai degrabă o profesionistă din Cartierul Roşu din Amsterdam decât o femeie atractivă.

Pictorialul, destul de lăudat de cotidianul britanic Daily Mail, este mai degrabă o încercare forţată de a atrage atenţia şi de a găsi o cale de a rămâne în prim-plan pentru ca investiţia în proceduri cosmetice să merite tot efortul. Şi a fost un efort foarte mare, pentru că acest hobby nu-i doar costisitor, ci şi periculos şi greu de suportat.

Anul trecut, Alicia a dezvăluit că implanturile fesiere au explodat după operaţie şi că siliconul s-a scurs şi a ajuns în sistemul ei vascular. Acest incident a determinat-o să renunţe la operaţiile estetice. 

337042l.jpgarticle-2297998-0A88C59B000005DC-738_306x663.jpg

În 2006, modelul a cheltuit 10.000 de lire sterline (11.570 de euro) pe implanturile fesiere, dar a avut nevoie de şase luni pentru a le scoate, scrie Daily Mail. 

Într-un interviu pentru Closer magazine, ea a mărturisit că se temea că acestea ar putea să o ucidă şi că nu mai putea să stea aşezată mai mult de 20 de minute. "Chirurgul mi-a spus că ambele implanturi din posterior s-au rupt total. Nu ştiam că pot exploda. Mă doare tot timpul fundul. Ştiu că trebuie scoase, dar mi-e teamă că o să rămân cu pielea deformată acolo", declara Alicia anul trecut, înainte de operaţia de eliminare a pungilor din fese.

££-Alicia-Douva.png

Actualmente vedetă de reality show, Alicia Douvall, pe numele real Sarah Howes, a făcut în total 350 de proceduri cosmetice în 20 de ani, printre care 16 operaţii de mărire a sânilor şi şapte în zona nasuului, notează Daily Mail.

article-2297998-18E0EF80000005DC-710_634x671.jpg

Alicia Douvall deţine compania de produse cosmetice Douvall's şi a apărut în mai multe show-uri de televiziune din Marea Britanie, printre care "Celebrity Love Island", "Celebrity Big Brother", "Glamour Models", "Mum and Me", "Glamour Model Mum" şi "Baby and Me".

În decembrie 2015, ea a lansat un volum autobiografic, intitulat "Don't Call Me Ugly" ("Nu-mi spune urâtă").

eva.ro


Поделись новостью с друзьями!