De ce este uleiul de masline, demachiantul perfect


  • 626
  • Uleiul de masline a fost si este un ingredient de baza in arsenalul trucurilor de frumusete feminine si asta pentru ca uleiul de masline este ideal pentru ingrijirea tenului si a pielii, in general.

Iata care sunt calitatile care fac din uleiul de masline demachiantul perfect.

 

In primul rand trebuie spus ca uleiul de masline, de foarte buna calitate este ideal ca demachiant. Ce il face cu totul special? Pe langa faptul ca indeparteaza foarte eficient machiajul si impuritatile, uleiul de masline actioneaza ca un dezinfectant delicat si combina proprietatile unui demachiant cu cele ale unui tonic.

 

Avantajele sunt evidente: uleiul de masline este un produs natural, deloc agresiv cu pielea si are capacitatea de a actiona in profunzime dizolvand orice tip de machiaj. Uleiul de masline este unul din ingredientele de baza pentru preparatele cosmetice facute in casa.

 

Daca te demachezi in mod constant cu ulei de masline, pielea o sa beneficieze de toti nutrientii care se gasesc in uleiul de masline. Demachiantele clasice sunt combinatii chimice pe care nu vrei sa le cunosti, amestecuri de emulgatori, apa si agenti de ingrosare, parfumuri de sinteza si alte adausuri nu tocmai prietenoase, nici cu pielea ta, nici cu mediul.

 

In schimb uleiul de masline este natural si are efect 3 in 1: demachiant, tonic, antiseptic. Uleiul de masline este demachiantul perfect in sezonul rece si este ideal pentru tenul uscat. Alte avantaje: este ieftin, este non-alergen si non-comedogen si antiacneic.

 

Cum folosesti uleiul de masline pentru ten?

 

Pune intr-o sticulta ulei de masline de foarte buna calitate. Adauga cateva picaturi de ulei de trandafiri sau de lavanda, pentru aroma, dar si pentru a potenta actiunea uleiului de masline. Agita bine inainte de fiecare utilizare si pastreaza preparatul in frigider. Foloseste uleiul de masline direct pe fata, maseaza bine cu buricele degetelor si sterge-ti fata cu dischete de bumbac.

 

femeia.ro


Поделись новостью с друзьями!