Cum să arăţi extraordinar fără machiaj


    Poate că temperaturile ridicate te-au convins că riscul ca machiajul să ţi se scurgă uşor-uşor de pe faţă pe durata zilei este prea mare, ori poate, din diverse motive, îţi doreşti să adopţi un stil make-up free (uneori, o jumătate de oră în plus de somn pare mai valoroasă decât un cat eye perfect realizat).

57712114b1ca8_9bf24476d44650bdcd54838afc4d3b95.jpg

 

Indiferent de motiv, există câteva trucuri de care te poţi folosi ca să arăţi excelent chiar şi fără vreun strop de machiaj:

 

Exfoloaza-ţi pielea cu regularitate. Astfel, tenul tău va arăta fresh şi tineresc tot timpul, şi nu vei mai simţi nevoia de a aplica un fond de ten.

 

Foloseşte un serum revitalizant pe timp de noapte, inclusiv unul pentru zona ochilor. Dimineaţa, repetă ritualul cu un serum hidratant.

 

Hidratează pielea cu o cremă sau loţiune potrivită tipului tău de ten, atât dimineaţa, cât şi seara. Pentru zi, mergi pe o versiune light, care nu îţi va face tenul să se simtă încărcat, şi nici să lucească.

 

Dacă ai probleme cu luciul tenului, foloseşte un primer de-a lungul zonei T (frunte şi nas), pentru a matifia aspectul pielii.

 

Acordă o atenţie specială sprâncenelor - consultă un specialist pentru forma perfectă, şi întreţine-le cu ajutorul unui serum hidratant. Pentru a le păstra forma pe durata zilei, poţi aplica un gel incolor.

 

Hidratează zilnic buzele cu un balsam hidratant, iar de trei ori pe săptămână, exfoliază-le cu un scrub special.

 

Dacă îţi doreşti să scoţi în evidenţă ochii, poţi aplica un strop de mascara transparentă, care, pe deasupra, îţi şi hrăneşte genele, hidratându-le.

 

Un strop de bronz subtil (natural, ori obţinut cu ajutorul unei pudre bronzante aplicate pe zonele feţei unde te prinde soarele de regulă - tâmple, pomeţi), îţi va oferi un glow fresh, chiar şi fără vreun strop de machiaj în plus.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.