Cele mai simple manichiuri de sărbători


    Intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu o manichiură tematică. Alege manichiuri în culorile clasice (roșu, auriu, verde, argintiu) sau, dacă ai curaj încearcă nail art pentru începători. Noi avem câteva idei pe care le poți încerca la tine acasă.

  • Manichiura accent pe inelar


Încearcă o manichiură clasică în culoarea roșu-aprins și colorează unghia degetului inelar cu lac de unghii verde – pentru un impact mai mare folosește oja nisipoasă sau sclipicioasă. Poți îndrăzni să folosești un lac de unghii auriu și unul mov intens.
584fa9d0456fa_Screenshot_1.jpg584fa9d8bd0b7_Screenshot_2.jpg

  • Manichiura fulgi de nea


Fulgii de nea sunt cei mai ușor de reprodus pe unghii. Ai nevoie de un lac de unghii alb și o pensulă foarte subțire. Tot ce trebuie să faci este să desenezi pe unghii rămurele concentrice care să semene cu un fulg de nea.

 

584fa9e7734c6_Screenshot_3.jpg

  • Manchiura om de zăpadă


Pentru manichiura om de zăpadă ai nevoie de lac de unghii alb, albastru, negru și portocaliu. Pentru o precizie mai mare poți desena omul de zăpadă cu ajutorul unei pensule foarte subțiri. Ochii și gura omului de zăpadă se punctează (poți folosi un bold înfipt într-o gumă de șters). Nasul (morcovul) se desenează ori prin punctare (un punct mai mic unit cu unul mai mare) ori prin desenarea unui triunghi mic cu ajutorul pensulei.
584faa033a5d4_Screenshot_4.jpg

 


unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.