Cele mai bune fructe pentru sănătate şi frumuseţe de invidiat!


    Orice femeie îşi doreşte să se menţină tânără cât mai mult timp. Frumuseţea este strict legată de starea de sănătate. Astfel, consumul cu precădere al anumitor alimente te poate ajuta să îţi menţii corpul sănătos şi totodată să ai un aspect general de invidiat în toate etapele vieţii.

Alimentele care se recomandă pentru ca o femeie să îşi menţină un aspect fizic tânăr şi sănătos în ciuda înaintării în vârstă sunt: merele, bananele, coacăzele, murele şi caisele, scrie Gândul.info.

 

Iată ce beneficii aduce fiecare dintre ele corpului tău!

 

5 fructe bogate în vitamine şi minerale

 

1. Merele sunt bogate în fibre. Un singur măr consumat pe zi aduce un aport de 100% din necesarul zilnic al organismului. Mai mult, merele sunt benefice în evitarea constipaţiei şi a atacurilor de cord.

 

2. Bananele sunt o sursă de fibre şi potasiu, dar conţin şi carbohidraţi, care dau energie corpului. Bananele sunt fructele cele mai recomandate persoanelor care au o viaţă activă. Nu degeaba vedem sportivii consumând banane.

 

3. Coacăzele conţin puţine calorii, deci ajută la scăderea în greutate. Mai mult, ele ajută organismul să lupte împotriva hipertensiunii arteriale şi sunt benefice funcţionării optime a creierului.

 

4. Murele sunt bogate în antioxidanţi, substanţe care asigură îmbătrânirea sănătoasă a organismului, mai ales în timpul dietelor. Pe lângă antioxidanţi, murele conţin o mulţime de vitamine cunoscute pentru capacitatea de reducere a riscului de cancer şi boli de inimă: vitaminele B1, B2, C şi E.

 

5. Caisele sunt bogate în nutrienţi, asigurând necesarul de vitamine A, C, E, dar şi de fier şi potasiu.

 

csid.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.