Căpșuni cu ace de cusut, chiar pe rafturile supermarketurilor. Mai mulți oameni, operați de urgență


    Mai mulți locuitori ai Australiei au avut de suferit după ce au cumpărat din market căpșune, iar când au ajuns să le mănâne, oamenii au descoperit că deliciile au în interior ace de cusut.

67-klubnika-770x515@2x.jpg

Primul incident de acest fel a fost semnalat într-un supermarket din oraşul Brisbane, acolo unde un client a înghiţit jumătate de ac împreună cu căpşunele cumpărate de la supermarket. Acesta a ajuns la spital cu dureri abdominale.

După ce un nou caz de acest fel a fost semnalat şi în Queensland, fructele respective au fost retrase de la vânzare. Unul dintre cele mai grave cazuri a fost cel al unui băieţel care a rămas cu un ac în gură după ce a mâncat căpşune la şcoală.

Asociaţia cultivatorilor de căpşune din Queensland susţine că un muncitor nemulţumit s-ar afla în spatele acestor cazuri, dat fiind că fructele producătorilor afectaţi provin de la aceeaşi fermă. Autorităţile locale oferă o recompensă de 100.000 de dolari celui care oferă informaţii care să ducă la prinderea făptaşului.

Până acum, şase branduri care comercializează căpşune au fost afectate. Anastacia Palaszczuk, prim-ministrul statului Queensland, a explicat de ce a decis să ofere recompensa respectivă.

zugo.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

ar când au ajuns să le mănâne, oa

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.