Buze senzuale în 5 pași


    Vrei să faci parte din grupul sosiilor Angelinei Jolie? Chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu buze senzuale, nu este totul pierdut: există câteva trucuri simple pentru a le obţine.

57726d4e57f39_lip1192463_640.jpg

 

Acidul hialuronic rezolvă azi această problemă în doar câteva minute. Dar efectul nu este permanent, ţine doar câteva luni, costă destul de mult şi procedura e cam dureroasă. Injecţiile care dau volum buzelor nu sunt singurele soluţii, mai există câteva modalități prin care se obţine un astfel de efect, ba chiar şi fără durere sau fără investiţie serioasă. Iată câteva soluţii simple, uşor de pus în practică.

 

Aplică fard corector

 

Este un truc ciudat, cel puţin la prima vedere: aplicând puţin fard anticearcăn în centrul buzei inferioare, ea va părea mult mai plină decât în realitate. Acest fard se aplică, desigur, peste ruj şi se estompează bine la margini.

 

Conturează buzele

 

Dacă vrei să ai buzele mai mari, nu trebuie să renunţi la contur. Trasează linia de contur în afara celei naturale, dar nu cu mult, ci doar cu câţiva milimetri, iar efectul este incredibil. După ce ai trasat conturul, umple şi interiorul cu acelaşi creion, iar la final aplică rujul.

 

Alege nuanţe calde

 

Culorile închise micşorează buzele, pe când cele deschise şi cu texturi satinate au darul de a le mări optic. Cele mai bune rezultate le vei obţine cu un roz sidefat.

 

Pune gloss peste ruj!

 

Adăugarea unui strop de strălucire dă volum buzelor chiar şi acolo unde lipseşte. Unii specialişti recomandă aplicarea unui gloss strălucitor în centrul buzelor, dar poţi adăuga un volum mai mare aplicându-l pe toată suprafaţa lor, peste ruj.

 

Umbreşte colţul buzelor

 

După ce ai aplicat rujul, conturează doar colţurile buzelor cu o nuanţă mai închisă, ba chiar poţi folosi un creion dermatograf maro sau negru, pe care să-l estompezi corespunzător. Umbrirea colţurilor are un efect de adâncime, iar lumina reflectată pe mijlocul buzelor le face să pară mai pline.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.