8 trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără


    Cu toții ne dorim ”tinerețe fără bătrânețe”. Într-o anume măsură, această dorință poate fi realizabilă. Învață 8 trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără! Aplică-le și vei vedea, curând, rezultatele.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Continuă să înveți

526092f968fad.jpg

Poți învăța să lucrezi la computer, o limbă străină, mai multe despre grădinărit (fie el și în balcon), tricotat sau orice altceva. Totul e să nu îți lași mintea neocupată sau să te îndeletnicești doar cu lucruri de rutină. Altfel, Alzheimerul și alte boli degenerative își vor face loc.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Fă sport

sport-wallpapers-2560x1600-00021.jpg

Mișcarea asigură buna dispoziție, dar și sănătatea organismului. Pe lângă asta, dacă ne exersăm și creștem masa musculară, carnea va rămâne mai fermă și nu se va lăsa, păstrându-și mai mult timp aspectul tineresc.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Lasă grijile în urmă

Teama și grijile te fac să te simți mai bătrân și să ai mai puțină energie. Încearcă să accepți că nu poți controla tot ce ți se întâmple și eliberează-te de griji.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Bucură-te de viață

P1w8oV7GhD4.jpg

Nimic nu ne îmbătrânește mai mult ca pesimismul. Dacă, însă, vei învăța să guști micile bucurii pe care le ți oferă viața, vei întineri văzând cu ochii.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Odihnește-te suficient

Ai nevoie de odihnă între 7 și 9 ore de somn pe noapte. Dacă te culci la ore târzii și nu dormi suficient se va vedea nu doar pe chipul tău, ci și în starea generală a sănătății.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Păstrează greutatea ideală

Nu înseamnă să te înfometezi sau să arăți ca un manechin subnutrit, dar nu trebuie să ai nici cu mult peste greutatea ta ideală (exemplu, pentru o femeie de 1.60 m, aceasta este de 52 kilograme, dar poate varia de la 47 la 57 kilograme). Excesul de grăsime duce la un risc crescut de cancer, boli de inimă, ateroscleroză etc.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Dacă fumezi, e timpul să te lași

Sigur ai mai auzit și vezi, zilnic, pe pachetul de țigări tot soiul de avertismente. Nu sunt puse acolo de oameni care nu vor să te lase să te bucuri de viață, ci tocmai pentru a preveni urmările nefaste ale acestui obicei. Statisticile arată că, în România, unul din patru decese survenite în prima perioadă a vieții este cauzat de boli provocate de fumat. Se estimează că fumătorii ar putea trăi cu 21 de ani mai mult dacă ar renunța, din timp, la acest viciu. Nu mai vorbim de aspectul neplăcut al tenului și la îngălbenirea dinților, care te fac să arăți că ai mai mulți ani decât vârsta ta reală.

Trucuri ca să arăți și să te simți mai tânără: Poartă-te ca un copil

1498215491136567285.jpg

Reîncepe să faci un lucru care îți plăcea pe când erai copil. Fie că era vorba de mersul pe bicicletă sau de desenat, fără să îți dorești să faci neapărat o operă de artă. Aceasta îți va da sentimentul că ai dat timpul înapoi și – culmea! – se va vedea.

libertateapentrufemei.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.