5 coafuri care îți distrug părul


    Nu avem mereu timp să ne coafăm și suntem tentate să ne prindem o coadă în vârful capului și să ieșim pe ușă. Ceea ce nu știm însă că aceasta este una dintre coafurile care distrug podoaba capilară.

Iată care sunt coafurile care îți distrug părul!

 

Părul ud și coafat

 

Dacă îți aranjezi părul dinainte ca acesta să apuce să se usuce, faci o mare greșeală. Atunci când este ud, firul de păr este mult mai predispus spre rupere, iar în momentul în care folosești pieptăne sau perii dure ori produse de styling, cum ar fi fixativul sau gelul, acesta va avea de suferit. Coafura ”Wet look” arată bine, însă încearcă să o realizezi când părul tău se va fi uscat.

 

5703a1cc3f2d9_71.jpg

 

Megan Fox a adoptat la premiile MTV o coafură Wet look

 

Împletiturile

 

… sunt minunate, dau un look fresh, lejer și ne fac să avem mai multă încredere în noi. Însă întreg procesul, de la pieptănare, separare a șuvițelor și împletire, fac foarte mult rău firului de păr. Trucul cel mai la îndemână este să realizezi împletiturile nu foarte aproape de rădăcină. Îndepărtează-te puțin de rădăcină atunci când împletești părul, pentru că altfel te vei alege, e-adevărat, cu o coafură ieșită din comun, dar și cu mai puțin păr.
5703a1eb2c53d_72.jpg

 

Extensiile

 

Rădăcina firului de păr are cel mai mult de suferit din cauza extensiilor. Oricât de tentată ai fi să ai un păr bogat, cu volum, nu uita că acest lucru vine cu un preț. În momentul în care ți-ai atașat acele extensii de șuvițele de păr, acestea vor trage încontinuu de rădăcini, ducând la distrugerea podoabei capilare. În locul unui păr bogat, vei avea, dacă alegi să nu folosești extensii, un păr săntos.

 

5703a200b18d4_73.jpg
‘Jennifer Lopez este o împătimită a extensiilor

 

Coada în vârful capului

 

Este cea mai comodă coafură. Iar dacă te numeri printre femeile cu mai puțină imaginație sau lipsite de dexteritate, este alegerea perfectă. Atenție, însă! Nu o prinde prea strâns de scalp, pentru că altfel riști să deteriorezi rădăcinile. De asemenea, caută să piepteni ușor părul, astfel ca firul să nu se rupă.

 

5703a216b37fd_74.jpg
Coada de cal este o coafură foarte ușor de realizat

 

Părul drept

 

Ori de câte ori folosești placa, podoaba ta capilară suferă. Aerul cald, presarea firelor de păr și acționarea repetată a plăcii pe șuvițe usucă firele, le despică, iar acestea devin casante. Încearcă să-ți accepți părul așa cum este ușor ondulat sau cârlionțat și renunță la aceast accesoriu.

 

5703a226aef3c_75.jpg

 

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.