4 reguli de aur pentru o îngrijire corectă a părului


  • 722
  • Vrei păr lung, mătăsos, care să arate impecabil? Nu e imposibil, dacă urmezi câteva reguli de aur de la hairstiliști.

În fiecare ediție hairstilistul Beauty District, Sorin Stratulat te învață cum să te porți corect cu părul tău, astfel încât să crească ușor și sănătos. Și într-adevăr, un păr lucios, bine întreținut, fără vârfuri casante parcă ia rolul de oglindă a sănătății noastre. În plus, specialiștii spun că este normal să pierzi aproximativ 100 de fire de păr pe zi – ce depășește această cantitate ar trebui să te îngrijoreze și să te determine să te programezi la dermatologul tău.

4-reguli-de-aur-pentru-o-îngrijire-corectă-a-părului.jpg

Ca să te bucuri de un păr de Cosânzeană acordă atenția cuvenită ritualului de îngrijire, încercând să nu sari nici un pas:

1. Spală-ți părul de câte ori este nevoie – o dată, de două ori sau chiar de trei ori.

2. Aplică obligatoriu o mască, pe tot firul dacă este lung, ondulat, des și deshidratat sau doar pe lungime și vârfuri dacă este fin, rar și se îngrașă repede, recomandă îți recomandă Antoaneta Stoican, membru în echipa creativă de top hairstiliști Wella Professionals România.

3. Folosește un ulei tratament doar pe vârfuri pentru a le hrăni, înainte de a-l usca sau coafa.

4. Obligatoriu, daca îl coafezi, ai nevoie de seruri sau creme, în cantitate mică în funcție de tipul părului, care oferă protecție termică la ustensilele de uscare, ondulare sau întindere.

unica.ro


Поделись новостью с друзьями!