Sănătate și Sport

2762 Noutati în această categorie

  1. Vitamina D îndeplinește o sumedenie de roluri în organism, de la menținerea sănătății oaselor, la prevenirea bolilor cardiovasculare. Pentru prevenirea deficitului de vitamina D și pentru menținerea sănătății, trebuie asigurat necesarul zilnic recomandat.

  2. Furia este o emoţie naturală şi, uneori, utilă. Ea ne ajută să identificăm instinctiv situaţiile periculoase şi să reacţionăm în faţa lor.

  3. Упражнения для растяжки, доступные везде, где есть стена и стул.

  4. Există anumite părţi ale anatomiei umane care au nevoie de examinarea noastră zilnică, pentru a ne asigura că ne bucurăm de o sănătate desăvârşită. În acelaşi timp, însă, există şi zone pe care experţii ne recomandă să nu le atingem decât atunci când este neapărată nevoie.

  5. Фитнес — один из самых эффективных способов похудеть. Какие упражнения для похудения можно делать в домашних условиях — читай в нашем материале. 

  6. И не надо бутербродов!

  7. Te simți prost când te uiți cât de mult ți-a rămas din mesele pe care le-ai pregătit dar nu știi cum să folosești mâncarea în mod eficient? Descoperă cum să integrezi ingredientele rămase în alte rețete gustoase.

  8. Vara se apropie cu pași repezi și pentru că te expui din ce în ce mai mult la soare, nu trebuie să-ți lipsească crema cu factor de protecție solară. Indiferent dacă este vorba despre mersul la plajă sau drumul spre locul de muncă, pielea trebuie să fie protejată în permanență.

  9. In fiecare primavara e la fel: stranuti tot timpul, iti lacrimeaza ochii, iti curge nasul, iar respiratul devine o sarcina dificila. Da, vechea si detestabila ta problema cu alergia… Altora li se intampla la fel, dar din cauze care nu tin cont de sezonul polenului: alergia la acarienii din praf se poate declansa in orice moment. O reactie alergica nu are neaparat legatura cu o anumita perioada a anului – desi primavara si toamna se pare ca sistemul nostru imunitar e putin mai greu pus la incercare.

  10. O dietă încărcată cu alimente naturale sănătoase reprezintă o modalitate garantată de a ajuta corpul să mențină o funcționare optimă.