Au vrut să fie băieţi buni, dar nu le-a ieşit deloc


  Oricărui câine îi place să fie hrănit sau răsfăţat. Dar, uneori, nu merită toate aceste lucruri drăguţe!

129058l.jpg

Există zile când stăpânii lor pur şi simplu sunt scoşi din minţi de acţiunile lor. Dar, cu toate acestea, ei nu au cum să rămână supăraţi după ce se uită în ochii lor nevinovaţi. 

276365l.jpg

Câinii, precum majoritatea animalelor, sunt adorabili, chiar dacă au greşit. Iată 15 imagini amuzante cu năzbâtiile lor!

215233l.jpg

331593l.jpg

549778l.jpg

519303l.jpg

518148l.jpg

436094l.jpg

584930l.jpg

613455l.jpg

705977l.jpg

710469l.jpg

990004l.jpg

970957l.jpg

947446l.jpg

860899l.jpg

eva.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Poliţiştii au identificat-o pe fetiţa care acţiona în oraşul estic Hohenstein-Ernstthal după o anchetă amplă, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.
   Copilul şi-a recunoscut cu inocenţă faptele în faţa ofiţerilor de poliţie, admiţând că a folosit pietre de pe caldarâm pentru a decora automobilele cu fulgi de zăpadă, la sfârşitul lunii aprilie.
   Micuţa nu şi-a dat seama că modul său de exprimare artistică distruge vopseaua automobilelor, mai notează DPA.
   libertatea.ro
  • julia122997
   De julia122997
   S-au mai văzut jucării nereușite, urâte de-a dreptul, făcute parcă special ca să nu le cumperi - le vezi în magazinele ieftine, zac prin vitrine și pe rafturi prăfuite, doar-doar s-o îndura cineva să dea un ban, hai doi, pe ele. Dar cele din aceste imagini nu sunt doar nereușite, ci chiar înfricoșătoare. 
   Dacă ar fi să facem un top al celor mai groaznice jucării, cele din galeria de imagini ne-ar pune în încurcătură - ne-ar fi foarte greu să decidem care e pe locul 1, care e pe al doilea și așa mai departe. 
   Aceste jucării odioase par menite să fie folosite mai degrabă ca obiecte de recuzită pentru filmele horror.   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   La fel ca și oamenii, câinii au personalități diferite, iar rasa influențează foarte mult aceste trăsături. Prin urmare, înainte de a alege un câine de talie mică, trebuie să cunoști foarte bine trăsăturile rasei sale. 
   Iată câteva rase de câini de talie mică potrivite pentru familie:
   Bichon maltez

   Bichonul maltez este popular în România, aspectul său irezistibil de drăgălaș, mai ales când este pui, fiind motivul pentru care cele mai multe persoane nu-i pot rezista. Este un câine foarte prietenos, care se înțelege bine cu alți câini și chiar cu pisici. Nu îi place să fie lăsat singur pentru că este o rasă creată pentru a fi companion. Nu năpărlește prea mult, dar blana sa are nevoie de îngrijire constantă. Deși numele ar putea inspira faptul că este originar din Malta, originea exactă a acestui câine nu este cunoscută.
   Yorkshire Terrier

   Yorkshire Terrier este o rasă de câini de talie foarte mică, greutatea standard fiind de 3-5 kilograme și o înălțime cuprinsă între 11 și 23 de centimentri. Însă pe cât este de mic, pe atât este de curajos. Se consideră un adevărat câine de pază, fiind foarte protector cu stăpânii săi. Este un câine energic, inteligent și afectuos. Un dezavantaj este lătratul excesiv, care poate fi deranjant pentru vecini.
   Shih Tzu

   Shih Tzu este cunoscut și drept câinele leu datorită asemănării sale cu regele junglei. Este originar din China, unde era foarte apreciat de membrii familiei regale, singurii care aveau voie să dețină câini din această rasă. Shih Tzu este un câine de talie mică ideal pentru familie. Este prietenos, iubitor și se înțelege bine cu copiii și alte animale, inclusiv pisici. Ajunge la o greutate maximă de șapte kilograme. Are blana lungă și nu năpârlește prea mult, dar necesită îngrijire constantă. Nu îi place să rămână singur prea mult timp.
   Jack Russell Terrier

   Nu alege această rasă de câine de talie mică dacă îți dorești un câine silențios, căruia îi place să doarmă toată ziua și să fie răsfățat.Jack Russell este un câine activ, care sare pe mobilă, aleargă peste tot și este cât se poate de vesel și amuzant. Este perfect pentru o familie cu copii care îl poate ține ocupat întreaga zi. De asemenea, ar fi ideal pentru o viață la curte, unde poate alerga în voie să deranjaze pe cineva.
   Boston Terrier

   Boston Terrier-ul este un câine foarte potrivit pentru familii. Se înțelege bine cu copiii și nu este dificil de îngrijit. Nu este tocmai o rasă de talie foarte mică, fiind mai degrabă de talie medie, greutatea sa putând să varieze între 4,5 și 11 kilograme. Dar nu putea lipsi din lista celor mai buni câini pentru familie. 
   Pomeranian

   Cu un aspect de ursuleț pufos, pomeranianul a devenit un adevărat star în rândul câinilor de talie mică în ultimii ani. Instagramul este plin de pomeranieni deveniți celebrități pe rețeaua de socializare datorită frumuseții lor. Pomeranianul este un câine delicat și blând, dar uneori poate deveni gălăgios. Este perfect pentru copii, cu condiția de a fi introdus de mic într-un mediu în care sunt copii. Cu toate acestea, pentru că năpârlește mult, pomeranianul nu este o alegere bună pentru o familie cu copii foarte mici.
   Bulldog francez

   Inteligent și afectuos, Bulldog-ul francez are foarte mulți fani în întreaga lume. Capul rodund și urechile ca de liliac contribuie la farmecul irezistibil al acestui câine îndrăgit. Sunt câini care nu latră prea mult, dar care sunt permanent în alertă. Nu au nevoie de prea multă mișcare, ceea ce înseamnă că se adaptează perfect la viața de apartament. Sunt prietenoși cu copiii și se înțeleg bine cu alte animale. Există, însă, un detaliu care nu poate fi neglijat: bulldogul francez sforăie destul de tare din cauza nasului cu formă aplatizată, specific rasei.
   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Poliția recomandă deținătorilor de câini:
   socializarea permanentă și antrenarea cu dresaj special a câinilor de companie contribuie la bunăstarea acestuia și a celor din jur; examinarea periodică la veterinar pentru îngrijirea preventivă a animalului de companie, cum ar fi:vaccinările (antirabice – anual) și controlul parazitar; plimbarea cu lesă și cu botniță a câinilor în locurile publice și parcuri pentru evitarea incidentelor negative cu implicarea copiilor; neadmiterea vagabondării și a plimbărilor nesupravegheate ale animalelor de companie. Deținătorii de câini sunt obligați:
   să prezinte anual câinii cu vârsta de peste 3 luni la serviciile sanitar-veterinare de stat pentru vaccinare contra rabiei; să informeze urgent serviciile sanitar-veterinare de stat şi instituţiile de medicină despre fiecare caz de îmbolnăvire sau epizootie a animalelor deţinute, precum şi despre muşcăturile şi traumele provocate oamenilor sau animalelor domestice de către câini; să prezinte serviciului sanitar-veterinar de stat, câinii care au provocat traume oamenilor sau animalelor domestice, pentru a-i supune unui control şi a-i închide în carantină la necesitate; să predea câinii neutili întreprinderilor ce se ocupă cu gestionarea câinilor vagabonzi. Deținătorilor de câini li se interzice:
   plimbatul câinilor în locuri neautorizate de către primării; scăldatul lor în bazine de apă şi lacuri; circulaţia liberă pe raza localităţilor a câinilor fără lesă şi botniţă; intrarea câinilor în localurile publice, cum ar fi: magazine, pieţe de desfacere a produselor agro-alimentare, parcuri, scuaruri, stadioane şi mijloace de transport în comun. Pe această cale, Poliția informează despre faptul că comportamentul violent asupra animalelor, și anume cruzimea față de animale este pasibilă de răspundere contravețională sau penală.
   Așadar,conform art. 157 Cod contravenţional:
   aplicarea intenţionată a acțiunilor ce provoacă dureri, suferinţă, mutilarea sau moartea animalului; deplasarea liberă a câinilor agresivi sau a celor periculoşi în raza localităţii sau transportarea acestora în transportul public fără lesă şi botniţă; îndemnarea publică la cruzime față de animale; asmuțirea animalelor de companie la oameni sau la animale; atrag răspunderea contravențională, iar persoanele vinovate riscă amendă de până la 4500 lei persoanele fizice sau 15000 lei cele cu funcţie de răspundere. Iar potrivit art. 2221 Cod penal, tratarea cu cruzime sau torturarea animalelor care a cauzat mutilarea ori moartea acestora săvârșite în public sau în prezența minorilor atrage răspunderea penală, iar persoanele vinovate riscă amendă în mărime de până la 67500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității până la 240 de ore sau închisoare până la 3 ani.
   Așadar, dacă sunteți martori a cazurilor de cruzime asupra animalelor în realitate sau lumea virtuală, nu rămâneți indiferenți față de comportamentul violent asupra acestora și nu distribuiți – pentru că imaginile afectează grav starea copiilor și a celorlalte persoane care le vizionează, ci sesizați imediat Poliția la 112.
   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   Una dintre procedurile care i-au trezit cele mai fierbinți emoții a fost epilarea cu ceară. Cum a decurs totul, vedeți în videoul de mai jos:
   diez.md
 •