Au vrut să fie băieţi buni, dar nu le-a ieşit deloc


  Oricărui câine îi place să fie hrănit sau răsfăţat. Dar, uneori, nu merită toate aceste lucruri drăguţe!

129058l.jpg

Există zile când stăpânii lor pur şi simplu sunt scoşi din minţi de acţiunile lor. Dar, cu toate acestea, ei nu au cum să rămână supăraţi după ce se uită în ochii lor nevinovaţi. 

276365l.jpg

Câinii, precum majoritatea animalelor, sunt adorabili, chiar dacă au greşit. Iată 15 imagini amuzante cu năzbâtiile lor!

215233l.jpg

331593l.jpg

549778l.jpg

519303l.jpg

518148l.jpg

436094l.jpg

584930l.jpg

613455l.jpg

705977l.jpg

710469l.jpg

990004l.jpg

970957l.jpg

947446l.jpg

860899l.jpg

eva.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Poliția recomandă deținătorilor de câini:
   socializarea permanentă și antrenarea cu dresaj special a câinilor de companie contribuie la bunăstarea acestuia și a celor din jur; examinarea periodică la veterinar pentru îngrijirea preventivă a animalului de companie, cum ar fi:vaccinările (antirabice – anual) și controlul parazitar; plimbarea cu lesă și cu botniță a câinilor în locurile publice și parcuri pentru evitarea incidentelor negative cu implicarea copiilor; neadmiterea vagabondării și a plimbărilor nesupravegheate ale animalelor de companie. Deținătorii de câini sunt obligați:
   să prezinte anual câinii cu vârsta de peste 3 luni la serviciile sanitar-veterinare de stat pentru vaccinare contra rabiei; să informeze urgent serviciile sanitar-veterinare de stat şi instituţiile de medicină despre fiecare caz de îmbolnăvire sau epizootie a animalelor deţinute, precum şi despre muşcăturile şi traumele provocate oamenilor sau animalelor domestice de către câini; să prezinte serviciului sanitar-veterinar de stat, câinii care au provocat traume oamenilor sau animalelor domestice, pentru a-i supune unui control şi a-i închide în carantină la necesitate; să predea câinii neutili întreprinderilor ce se ocupă cu gestionarea câinilor vagabonzi. Deținătorilor de câini li se interzice:
   plimbatul câinilor în locuri neautorizate de către primării; scăldatul lor în bazine de apă şi lacuri; circulaţia liberă pe raza localităţilor a câinilor fără lesă şi botniţă; intrarea câinilor în localurile publice, cum ar fi: magazine, pieţe de desfacere a produselor agro-alimentare, parcuri, scuaruri, stadioane şi mijloace de transport în comun. Pe această cale, Poliția informează despre faptul că comportamentul violent asupra animalelor, și anume cruzimea față de animale este pasibilă de răspundere contravețională sau penală.
   Așadar,conform art. 157 Cod contravenţional:
   aplicarea intenţionată a acțiunilor ce provoacă dureri, suferinţă, mutilarea sau moartea animalului; deplasarea liberă a câinilor agresivi sau a celor periculoşi în raza localităţii sau transportarea acestora în transportul public fără lesă şi botniţă; îndemnarea publică la cruzime față de animale; asmuțirea animalelor de companie la oameni sau la animale; atrag răspunderea contravențională, iar persoanele vinovate riscă amendă de până la 4500 lei persoanele fizice sau 15000 lei cele cu funcţie de răspundere. Iar potrivit art. 2221 Cod penal, tratarea cu cruzime sau torturarea animalelor care a cauzat mutilarea ori moartea acestora săvârșite în public sau în prezența minorilor atrage răspunderea penală, iar persoanele vinovate riscă amendă în mărime de până la 67500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității până la 240 de ore sau închisoare până la 3 ani.
   Așadar, dacă sunteți martori a cazurilor de cruzime asupra animalelor în realitate sau lumea virtuală, nu rămâneți indiferenți față de comportamentul violent asupra acestora și nu distribuiți – pentru că imaginile afectează grav starea copiilor și a celorlalte persoane care le vizionează, ci sesizați imediat Poliția la 112.
   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   Una dintre procedurile care i-au trezit cele mai fierbinți emoții a fost epilarea cu ceară. Cum a decurs totul, vedeți în videoul de mai jos:
   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   „Pentru pomeți noi folosim polonicul, pentru a accentua fălcile. Domnișoarele care au nasul ca la cartoafă, acolo nici polonicul nu ajută. Un secret de la bunicile noastre, folosim pentru fălci svecla roșie, iar acum la Paște se poate și ouăle roșii”, recomandă Valea, personajul jucat de Pavel Sîrbu, unul dintre membrii Comedy Zebra Show.
   ea.md
  • julia122997
   De julia122997
   Daca ai experienta ca parinte este posibil sa fi experimentat deja situatii similare cu cele din imaginile urmatoare. Si important este sa te amuzi!
   Pictatul pe corp, bucuria celor mici

   Pentru aceste doua surori nu exista o panza mai buna decat pielea lor.
   Pasiunea pentru sosul de rosii

   Acestui copil ii place atat de mult gustul sosului de rosii, incat s-a hotarat sa se spele in el pentru a-i simti gustul mai bine.
   Nu-i place ce citesti

   Tendinta copiilor de a arunca lucrurile la toaleta este mai frecventa decat crezi. Baietelului din imagine pare sa nu-i placa revistele pe care le citesc parintii si a hotarat ca este mai bine sa scape mai repede de ele.
   Prins pe picior gresit

   Se pare ca acest micut a fost prins in actiune. Dar pantalonii i-au jucat o mica festa si le-au permis parintilor sa surprinda aceasta imagine amuzanta.
   Isi imita animalele de companie

   Copiii sunt darnici si o si arata. Impart hrana cu animalele din jurul lor.
   Imposibil de evitat

   O supraveghere are oricine ...
   Nu-si controleaza "emotiile"

   Primele luni fara un scutec pot fi traumatizante pentru unii parinti.
   Isi urmeaza obiectivele

   Daca vor ceva, vor face totul pentru a-l obtine, chiar daca asta implica escaladarea unui frigider de trei ori mai mare decat ei.
   Pasiune pentru animale

   Copiii ofera dragoste curata si isi arata afectiunea tuturor celor care se apropie de ei (fie oameni sau animale).
   copilul.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Recent, Matt a creat o nouă colecție de invenții care îți rezolvă problemele inexistente. Și pentru că fiecare născocire de a sa este unică în felul ei, acestea se bucură deja de popularitate în mediul online.
   Pentru a te convinge cât de ingenioase, dar, totodată, cât de inutile sunt invențiile, urmărește mai jos galeria foto.
   Șlapii care arată că mergi invers


   Apărătoare pentru degete


   Cuțit pentru pizza

   Perna portabilă


   Ventilator pentru frunte


   Stativ pentru telefon – nu-ți va mai cădea pe față când stai culcat


   zugo.md
 •