Cele mai emoţionante imagini cu femei care alăptează


  O fotografă a realizat un pictorial inedit cu mesajul clar că alăptatul în public este cel mai firesc lucru de pe Pământ şi că nu ar trebui blamat!

Chiar dacă părerile sunt împărţite în două tabere, acest pictorial plin de sensibilitate prezintă alăptatul ca fiind un lucru firesc şi absolut normal care se poate întâmpla oriunde. Scopul contează şi până la urmă nici nu mai contează pentru mama care îşi hrăneşte copilul că va întâlni şi oameni în jurul ei care o vor blama pentru acest gest făcut în public. 

Fiecare este liber să gândească ce doreşte, însă Ivette Ivens a încercat să demonstreze prin aceste fotografii pline de sensibilitate că alăptatul în public este un lucru perfect normal.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg

eva.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • maria981s
   De maria981s
   1. In spațiu

   2. Jungla

   3. Pentru fanii lui Harry Potter

   4. Planeta lampa

   5. O cameră pentru adolescenți

   6. Camera din junglă

   7. 3 in 1

   8. Fortareata

   9. Lumea marii

   10. Munti

   clickpentrufemei.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Decizia de a se opri din acest obicei i-a aparțut fiicei sale, transmite Știri.md cu referire la Antena3.ro.
   Sharon Spink, mamă a patru copii, a spus că a făcut acest lucru fiindcă s-a creat o legătură puternică între ea și copilă.
   „Avem o relaţie foarte specială", a explicat femeia, potrivit TheSun.
   „Când a venit pe lume Charlotte, am decis să încerc hrănirea la sân. Este bine ca cel mic să îşi aleagă el singur când şi cât să se hrănească, decât să fie forţat", spune Sharo.
   antena3.ro
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Dacă piciul Dvs. deja este un adevărat campion, sau deocamdată un începător în ale sportului, dacă acesta a reușit să participe la curse de alergare, adoră să înoate sau, pur și simplu, plimbările pe bicicletă sunt pasiunea lui, e timpul să îl puneți la o nouă încercare care-i va demonstra că e mai puternic decât crede.
   Pe 17 noiembrie se va desfășura Kids Indoor Triathlon - eveniment care reprezintă un bun prilej pentru copilul Dvs. de a dedica o zi întreagă sportului, de a se distra și de a-și depăși limitele. Evenimentul va avea loc într-un club sportiv din capitală și va include trei probe diferite: înotul în piscină, ciclismul pe o bicicletă staționară și alergarea pe o bandă de alergat. Tânărul sportiv va trebui să parcurgă toate aceste probe consecutiv, fără oprire.

   Participând la triatlon, un copil nu se dezvoltă doar din punct de vedere fizic. Studiile demonstrează că exercițiile fizice au un efect pozitiv asupra memoriei și a concentrației. În timpul competițiilor de triatlon, copiii acumulează o mulțime de cunoștințe de la antrenori și își dezvoltă capacitatea de gândire matematică. Copiii învață cum să calculeze distanța, viteza, frecvența cardiacă etc.
   Participarea la astfel de competiție aduce nu numai distracție și relaxare, dar este și o cale spre a dezvolta abilitățile sociale. Sportul îi învăță pe copii să fie competitivi, dar, în același timp, corecți și onești, îi antrenează să îmbine competitivitatea cu integritatea, să-și creeze relații interumane de calitate, să socializeze și să se bucure de viață.
   Este important de reținut faptul că o astfel de competiție îi va oferi copilului mai multă încredere în propriile forțe. Acesta își va cunoaște punctele forte, dar și slăbiciunile și va învăța să comunice constructiv cu colegii/adversarii săi.
   Înregistrează-ți copilul la Kids Indoor Triathlon, inspiră-l spre un stil de viață activ și disciplinat! Evenimentul va avea loc pe 17 noiembrie în clubul Aquaterra Fitness Ciocana, începând cu ora 10:00. Pentru mai multe informații și pentru înregistrare accesați: ftrm.md
   ftrm.md
  • maria981s
   De maria981s
   Sunteți specialist în fertilizare. De cât timp și câte femei au apelat până acum la dumneavoastră pentru a le ajuta să rămână însărcinate? Aveți un număr de paciente concret? 
   Mă ocup de tratamentul infertilității de peste 20 de ani. Numărul pacientelor pe care le-am ajutat să conceapă și să devină mame este semnificativ. Aproximativ 40 paciente pe săptămână au nevoie de tratament pentru fertilitate, deci dacă am calcula pe lună și pe an, rezultă că am consultat, până acum, câteva mii de femei infertile.
   Care este cea mai nouă tehnică de fertilizare on vitro? 
   Cel mai nou procedeu de laborator care crește rata de sarcini la fertilizarea în vitro este testarea genetică a embrionilor înainte de a îi transfera în uter. Tehnica se numește PGD și selectează embrionii sănătoși cu cea mai mare șansă de a evolua spre un copil normal. La această metodă pot apela cuplurile care au eșuat la fertilizări anterioare sau cei care au deja un copil cu dizabilități. Astfel, familiile infertile își pot îndeplini visul de a deveni părinții unui copil sănătos. 
   Ce riscuri există pentru femeile care recurg la această procedură? 
   Procedura de fertilizare în vitro nu are riscuri datorate medicației sau manevrelor medicale. Protocoalele moderne și medicamentele noi ne ajută, în prezent, să evităm complicațiile care apăreau din trecut .Deci acum fertilizarea in vitro este mult mai sigură și are rată de sarcini mult mai mare ca în urmă cu 15-20 ani . 
   Cât de costisitoare este această procedură, la ce preț se ridică? Există acum și un program național de fertilizare în vitro. Se decontează total această intervenție? 
   În prezent, pentru pacientele cu domiciliul în București, procedura este gratuită, compensată de Primăria Capitalei. 
   Această instituție oferă un voucher pentru procedură, cu care pacienta vine la noi la clinică și un voucher pentru medicamentele necesare fertlizării, cu care se duce la farmacie. 
   Pentru a obține aceste vouchere, pacienta vine la clinică, noi îi emitem recomandarea medicală pentru fertilizare cu care, apoi, cuplul infertil va merge la primărie pentru a solicita sprijinul financiar. Pacienții din alte regiuni ale țării pot fi incluși în programul național sau ofertele speciale ale clinicii, beneficiind de prețuri accesibile. 
   Are leac infertilitatea? Cum se poate lupta împotriva acestei probleme?
   Prevenirea  infertilității este metoda cea mai eficientă de rezolvare a acestei probleme cu impact major demografic și social. Noi am inițiat un program în care, la o singură vizită medicală, putem stabili cât timp cuplul poate amâna concepția fără riscul de a deveni infertili. Aceste teste măsoară, de fapt, fertilitatea și menținerea acesteia în următorul an. 
   Rezolvarea infertilității a progresat enorm în ultimii 5 ani datorită răspândirii fertilizării în vitro. Dacă o femeie vede în parc un copil perfect sănătos obținut prin fertilizare, va căpăta încredere și va solicita și ea această metodă de tratament. 
   Ce presupune mai exact procedura de fertilizare în vitro? Care sunt pașii de urmat? 
   Procedura debutează cu stimularea hiperovulației la femeie, monitorizarea atentă a pacientei (ecografii și dozări hormonale) și recoltarea ovocitelor printr-o intervenție minim invazivă. În aceeași zi, partenerul recoltează probă de spermă ce va fi folosită pentru fertilizare. Ulterior, ovocitele  prelevate vor fi pregătite pentru fertilizare și cultivare până în ziua 3 sau ziua 5 atunci când se vor transfera în uterul matern 1-2 embrioni. Restul embrionilor vor fi crioconservați în banca de celule.  
   Ce speranțe de reușită există pentru doamnele care recurg la acestă metodă de câte 8-9 ori și nu reușesc să rămână însărcinate? 
    În acest caz se poate apela la programul de fertilizare in vitro cu ovocite donate. Acest program este complet legal și confidențial, donatoarea se alege în funcție de preferințele și asemănarea pacientei doritoare, iar timpul de pregătire este scurt. Donatoarele sunt atent selecționate și testate pentru principalele afecțiuni. 
   Cine poate apela la inseminarea intrauterină? 
   Sunt câteva aspecte foarte importante atunci când optăm pentru inseminarea intrauterină. La femei, cel mai important este permeabilitatea și funcționalitatea trompelor uterine. La bărbați, parametri spermogramei trebuie să fie optimi pentru această procedură sau dacă există o patologie masculină, aceasta să fie ușoară.  
   Dacă o femeie a avut o sarcină extrauterină, poate încerca fertilizarea? 
   Desigur, indiferent dacă pacienta mai are sau nu trompele uterine, acest lucru nu influențează procesul de fertilizare in vitro deoarece ovocitele sunt aspirate direct din ovare. Fertilizarea și cultivarea lor se face în laborator iar embrionii se transferă direct în uter. În acest caz, trompele nu joacă un rol important.  
   Ce probleme majore ați întâmpinat până acum la pacientele care și-au dorit fertilizări? 
   Niciuna care să nu poată fi rezolvată. Ne adaptăm după fiecare caz, lucrăm în echipă și luptăm să găsim cele mai bune soluții pentru fiecare pacient în parte. 
   Există vreo perioadă anume din an recomandată a fi cea mai bună, din punct de vedere medical, pentru a rămâne însărcinată? 
   Nu există perioade ale anului în care să crească rata de sarcini obținute prin fertilizare. Fiecare ciclu ovarian recrutează alți foliculi, independent de condițiile meteo. 
   perfecte.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Vrem să fie sigur!
   Anotimpul răcoros vine cu ceva mai multe riscuri în timpul transportului, așa că un cărucior bun ar trebui să aibă și o centură de siguranță. Grija și emoțiile acestei noi etape în viața noastră ne obligă să luăm în considerare și scenariile mai puțin fericite în care alunecăm pe polei, de exemplu.
   Vrem să fie ușor, astfel încât să nu ne incomodeze prea tare atunci când ieșim din casă și trebuie să ne descurcăm cu toate bagajele în timp ce suntem și înfofoliți! Un cadru de aluminiu este varianta cea mai bună, deoarece va diminua considerabil greutatea căruciorului.
   Vrem să fie versatil, adică un cadru multifuncțional pe care se potrivesc mai multe elemente. Nu are sens să ne încurcăm cu un landou, un scaun de mașină și o unitate sport, toate odată! Deja avem pe noi mai multe rânduri de haine și fulare și căciuli, în timp ce jonglăm biberoane și termos, geantă cu scutece și poșetă cu portofel și chei.Un sistem modular care să includă toate aceste 3 opțiuni este varianta ideală! În cazul unității sport, ne-am dori să poată fi utilizată atât cu fața cât și cu spatele la sensul de mers. Această opțiune poate face din plimbarea copilașului atât o ocazie de a explora lumea, cât și prilej de odihnă afară, în aerul proaspăt.
   Coșul auto trebuie să fie omologat și orice părinte care își transportă nou născutul cu mașina vrea să-l știe în siguranță, ocrotit. Nu plecăm niciodată la drum cu bebelușul în brațe, este periculos și oricât de siguri am fi pe șofer sau pe condițiile de drum, nu putem să știm ce ne așteaptă sau ce vor face ceilalți participanți la trafic. Trebuie să fim extraordinari de precauți!

   Vrem să fie comod și pentru mămici!
   Un cărucior ajustabil pe înălțime poate fi de un real ajutor, deoarece părinților le va fi foarte ușor să așeze nou născutul atunci când căruciorul este reglat cu landoul mai sus. Vrem să fie rezistent!
   Să nu treacă vântul prin material, să nu se ude și să țină căldurică. O copertină generoasă protejează de intemperii, ferind copilașul de capriciile vremii. Vrem să nu se blocheze în noroi sau în zăpadă!
   Roțile mari permit mobilitate indiferent dacă pe jos este zăpadă sau noroi. Transportul bebelușului va fi mai comod pentru că, datorită suspensiilor de la roțile din față și din spate, nu se vor simți gropile sau denivelările asfaltului.
   Bonus – accesorii!
   Detaliile care fac diferența și care pot ușura întreg procesul de călătorii pe vreme răcoroasă pot fi: o geantă care să se prindă foarte ușor de cadrul căruciorului, o husă pentru piciorușele bebelușului și suport pentru biberon, termos sau sticla de apă.
   Oferta de cărucioare este variată, tocmai pentru a veni în întâmpinarea tuturor cerințelor proaspeților părinți. Dar fix această abundență de modele face ca alegerea să fie dificilă.
   mami.ro
 •