Breakfast de la mama.md cu Siberian Health!


    În data de 28 iulie așteptăm toate doamnele și domnișoarele doritoare la un Beauty-Breakfast din partea mama.md împreună cu SIBERIAN HEALTH.

După o pauză îndelungată suntem din nou gata să discutăm despre sănătate și frumusețe. De data aceasta noi vom afla mai multe despre produsele cosmetice biologic active ale companiei ”Siberian Health”, care reunesc natura, știința și frumusețea într-un singur concept:

• cu o concentrație înaltă de substanțe biologic active

• nu conține parabeni, sulfați și ftalați

• efectivitatea componenților este demonstrată în cadrul studiilor clinice.

Secretul surprizătoarei puteri transformatoare a liniei cosmetice EXPERALTA PLATINUM - este în combinația efectivă a componentelor vegetale cu cele inovatoare:

МICROCAPSULELE SISTEMEI Х50 – prezintă un transport extrem de precis al substanțele active în celulele pielii noastre. În interiorul fiecărei microcapsule există substanțe active (un bagaj util), iar în exterior - proteine semnalizatoare, care permit o recunoaștere corectă ”e al nostru sau e străin” și o intrare liberă și nerestricționată pentru aceste substanțe.

PLATINA COLOIDALĂ - este un antioxidant extrem de puternic care ridică nivelul sintezei colagenului și mărește elasticitatea pielii (beneficiul dumneavoastră: efect rapid și acțiune îndelungată).

INIMA COLECȚIEI DE FRUMUSEȚE – CIUPERCA POLIPORĂ DIN ALTAI, supranumită și cunoscută ca și legendara ”ciupercă nemuritoare”.  также известный как легендарный «гриб бессмертия». Caracteristicile ei antioxidante și regeneratoare unice sunt cunoscute lumii întregi de mai bine de doua mii de ani.

Produsele cosmetice Experalta Platinum ușor se adaptează sub necesitățile individuale ale pielii feței. Această serie reunește formule de frumusețe individualizate care să acopere anume necesitățile pielii dumneavostră, o îngrijire cosmetică aprofundată și prevenirea îmbătrînirii pielii de orice tip.

Pentru a vă convinge de efectivitatea acesteia și a testa linia Experalta Platinum, vă invităm să o facem împreună la un dejun gustos în Z-cafe.

Sâmbătă, 28 iulie, 11:00, vă așteptăm în restaurantul Z Café, pe adresa: 31 August 1989, 103

Înregistrarea la eveniment este obligatorie și poate fi efectuată accesând acest link.

Costul participării la Beauty-Breakfast constituie 70 lei - iar în această sumă este inclus și micul dejun.

Numărul de locuri este limitat. Vă așteptăm cu drag într-o companie feminină plăcută. La dorință vă puteți aduce la eveniment, fiicele, prietenele, surorile și mamele. Va fi interesant și util pentru toți.

beauty-breakfast-1000x661-ro.png

Mai bine de 20 ani în urmă am intrat pe piață cu o idee curajoasă: să introducem produse pentru sănătate și frumusețe având la bază puterea plantelor siberiene din flora spontană. De partea noastră aveam cercetări științifice inovatoare în domeniul cronobiologiei, endoecologiei și a medicinei adaptative, cât și toate comorile ținutului siberian. De atunci milioane de oameni din zeci de țări au devenit admiratori ai produselor Siberian Health!

Astăzi, produsele Siberian Health pot fi comandate în 65 țări pe trei continente! Centrele de Deservire ale Companiei pentru Clienți și Consultanți sunt deschise în 26 țări, inclusiv UE, SUA, Vietnam, Mexic, Rusia și țările CSI. Fiecare țară este o piață enormă și are potențial inepuizabil. Gamele noastre de produse sunt actuale peste tot, deoarece necesitatea de a duce un stil de viață sănătos este aceeași pentru populația întregii planete. Produsele noastre i-au cucerit pe oameni în zeci de țări, și putem să spunem cu încredere: produsele pentru frumusețe și sănătate din inima Siberiei sunt primite cu entuziasm și bucurie în orice punct al lumii!

Siberian Health se poate mândri de-a dreptul cu cercetările proprii științifice. În Centrul nostru de Știință și Inovații cercetăm activitatea biologică și proprietățile plantelor, precum și efectul lor asupra organismului uman. Tehnologiile avansate, cei mai buni experți și cercetătorii cu experiență în domeniul substanțelor biologic active ne permit să lansăm produse inovatoare în fiecare an.

Natura împarte generos cele mai prețioase lucruri, iar noi, la rândul nostru, tratăm cu grijă universul înconjurător fragil. Respectăm principiile de producție ecologic pură, folosim sisteme complexe de filtrare a apei și aerului la mai multe niveluri; am renunțat pentru totdeauna să folosim parabeni, sulfați și alți compuși sintetici, utilizăm doar ingrediente biologic degradabile. Abordarea ecologică este principiul nostru cheie de mai mulți ani.
Datorită faptului că dispunem de producție proprie, putem controla întregul proces de creare a produsului - de la etapa de dezvoltare până la trimiterea către Centre de Deservire a Companiei. În momentul de față avem trei complexe de producție puse în funcțiune: primul a fost deschis în anul 1999, cel de-al doilea - în 2007, iar cel de-al treilea, cel mai performant - a început să funcționeze în septembrie, 2016. Liniile noastre de producție sunt dotate cu cele mai moderne și avansate echipamente și utilaje, fabricate în Coreea de Sud, Japonia și China. Datorită nivelului înalt de dotare tehnologică, purității materiilor prime și metodelor avansate de purificare, fabrica noastră a obținut certificatele ISO și GMP.

Calitatea produselor a fost și va rămâne întotdeauna una dintre prioritățile Companiei. De aceea, am făcut voluntar certificarea liniilor noastre de producție conform standardului GMP (normele aplicate în domeniul farmacologic). Astăzi, ne impunem norme mai stricte decât cele propuse de regulamentele de stat: folosim sistemul de purificare al aerului în 4 etape, la fiecare lot de produse se verifică puritatea microbiologică, proprietățile fizico-chimice și organoleptice.

Număr de contact: 079996963 Аliona, 079996972 Мaria

Vă așteptăm, fetelor, aduceți-vă un pic de bucurie!

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.